yazdığın linkte çeşitli sourceların adresleri var onların hepsini yükle.(installerdan source a gel, önce edit'e sonra add'e bas, oradan söylediğin linkte yazan adresleri oraya yaz: ör: repo.ispazio.net) oradaki adresleri installera yükleyince, all packages'dan bu dediğim programları bulabilirsin.
teşekkürler bağlantı olunca belki kolay olur, şimdi panik yaptım bir an.. 1.1.4 yapmak bile çok zor gelirken senin yazdıklarınla çok basit bir şekilde yaptım sağolasın.. ama hala aklım 7.27 kullanılabilen alan göstermesinde, other da 191.1 şu an
arkadasim restore falan yapmana gerek yok sadece iphonebrowser tarzi bir prgoram yukle yukarida bir arakdasin verdigi gibi f01 den f13 e kadar dosyalar var iclerini temizle tekrar itunes u acip muziklerini yukle bitti gitti oldu iste kolay gelsin
Main script execution failed? ne yüklemeye çalışsam bu hatayı veriyor, daha sonra bi şekilde yeniden deniyorum yüklüyor.. eskisi 4.6 olduğundan mı bu hatayı daha önce hiç almıyordum diye düşünüyorum ve 4.6 ya yükseltsem mi diye düşünüyorum :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme