Şimdi Ara

iPhonun En Buyuk Eksileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bişe derdim de forum kuralları buna izin vermez

biz sizin gibi sokak aralarında n96 yı açıp cıstak cıstak muzık dınlemek icin almıyoruz

ben sırf iphone u elıme alıp şoyle aşagı dogru kaydırması ıcın bıle butun telefonları feda ederım

şu ana kadar kullanmadıgım marka kalmadı blackberry sınden tut htc sıne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: soberlight

bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma.

herkes bildiğinin alimi bilmediğinin cahilidir

sonunu düşünen kahraman olamaz

kop.gif
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

quote:

-Bluetooth yok bikere

-3G yok boyle bi telefonda nasıl olurda 3g olmaz ki?

-Kamera çekimi iyi değil

- Wifiyi guzel çekemiyor

1-) Tüm iPhonelarda Bluetooth özelliği bulunuyor. Ancak veri aktarımı için (Müzik, fotoğraf vs) iBluetooth yazılımını yüklemek gerekiyor.
    2-) 3G ve 3GS'de 3G (UMTS) desteği var. Görüntülü konuşma özelliğinin 3G'nin kullanıcılara sunduğu imkanlardan yalnızca birisi olduğunu hatırlatalım.
    3-) Telefonlarda kullanılan kamera sensörleri küçük olduğu için kabul edilebilir düzeyde fotoğraf çeken telefon sayısı belli. Rakiplere bakarsak geride kalındığı doğru. Telefonlarla çekilen fotoğrafları beğenmiyorum; tamamen beklenti ve tercih meselesi...
    4-) Bu yazdığınıza malesef katılmıyorum. (Bknz. Wifitrak)

Tamam hadi bu dediklerimi geçtim

-Flaşı yok
    -İnternete bağlanmadan radyo dinleme ozelliği yok
    -2gde edge yok

bunlara ne diyeceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Domuz Gribi -- 24 Aralık 2009; 18:47:28 >

• Ben bunu kale alıp cvp vermem ki
  • harbıden kımse cevap yazmasın buna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domuz Gribi

quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

quote:

-Bluetooth yok bikere

-3G yok boyle bi telefonda nasıl olurda 3g olmaz ki?

-Kamera çekimi iyi değil

- Wifiyi guzel çekemiyor

1-) Tüm iPhonelarda Bluetooth özelliği bulunuyor. Ancak veri aktarımı için (Müzik, fotoğraf vs) iBluetooth yazılımını yüklemek gerekiyor.
    2-) 3G ve 3GS'de 3G (UMTS) desteği var. Görüntülü konuşma özelliğinin 3G'nin kullanıcılara sunduğu imkanlardan yalnızca birisi olduğunu hatırlatalım.
    3-) Telefonlarda kullanılan kamera sensörleri küçük olduğu için kabul edilebilir düzeyde fotoğraf çeken telefon sayısı belli. Rakiplere bakarsak geride kalındığı doğru. Telefonlarla çekilen fotoğrafları beğenmiyorum; tamamen beklenti ve tercih meselesi...
    4-) Bu yazdığınıza malesef katılmıyorum. (Bknz. Wifitrak)

Tamam hadi bu dediklerimi geçtim

-Flaşı yok
    -İnternete bağlanmadan radyo dinleme ozelliği yok
    -2gde edge yok

bunlara ne diyeceksiniz

Abi sen niye yorum yapıyosunki bariz bi şekilde alamıyosun veya aldın telefonu kırdın kaybettin içine ettin sonuçta içine oturdu bişeyler :)

İphone o kadar güzel bir telefonki sag kolum oldu.Ayrıca 3gs varken niye 2g yi eleştiriyosun ? 3 sene önceki modelle nası bir tutarsın ki?

Ayrıca 3gs te dünyanın en güzel wi fi si var.Çatır çatır baglanır çatır çatır indirir.

Neyse kaale almayalım evet:p

• beyler fıkra anlatalım :D:D:D:D:D

yazın yazınnn

macbook proda ati 4890 ekran kartı yok ,

macpro da çok ağır alemin yum kasası var?

temen denize girmeye bayılıyomuş girmiş bayılmış

laf atma laza basar gaza vsvs vs buna bu gider

• niye işinize gelen şekilde konusuyosunuz anlamıyorum

eğer bir internete bağlanmadan

radyo kullanma programı veya flaş ı varsa benimde işiime gelir
  • hocam sende bi sorun var sanırım . bi telefonda radi yok diyemi değerlendirme eski yönde olur

bana söylesene bukadar kullnışlı sistemi olan multi touch sistemini kendisi bulmuş patentini almış . jet gibi bir işletim sistemine sahip 150.000 den fazla uygulaması ve kullnım rahatlıgını geçtik uygulama yüklemedi rahatlıgı asla bozulmaz yazılımsal yapısı(bouzlsa bile recovery moda çak telefonu 5 dakkada sıfır os ) seni yolda bırakmıcak güvenli sistemi kaliteli malzemeleri (arkkısmı satış politikasıolarka çizilmeye dayanıklı yapılmıyor o ayrı) , mekemmel dokunmatigi (campasite kalemsiz insan elektrik enerjisini algılayan ilk sistem) olan başka bir telefon varmı ya????????

saçma saçma bi konu açmışşsın boşboş hala devam ediyorsun kabullenmesini bil. ne olduda böyle konu açma gereği hissettin mesaj sayınımı arttırman lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mult!_61

hocam sende bi sorun var sanırım . bi telefonda radi yok diyemi değerlendirme eski yönde olur

bana söylesene bukadar kullnışlı sistemi olan multi touch sistemini kendisi bulmuş patentini almış . jet gibi bir işletim sistemine sahip 150.000 den fazla uygulaması ve kullnım rahatlıgını geçtik uygulama yüklemedi rahatlıgı asla bozulmaz yazılımsal yapısı(bouzlsa bile recovery moda çak telefonu 5 dakkada sıfır os ) seni yolda bırakmıcak güvenli sistemi kaliteli malzemeleri (arkkısmı satış politikasıolarka çizilmeye dayanıklı yapılmıyor o ayrı) , mekemmel dokunmatigi (campasite kalemsiz insan elektrik enerjisini algılayan ilk sistem) olan başka bir telefon varmı ya????????

saçma saçma bi konu açmışşsın boşboş hala devam ediyorsun kabullenmesini bil. ne olduda böyle konu açma gereği hissettin mesaj sayınımı arttırman lazım?

,

ne alakası var arkadaşım mesaj sayısıyla falan o dediklerin + ları oluyor ve benım bahsettiklerim - leri eğer bi yolu yordamı varsa duzeltmenin yontemini soylersiniz yok kedi ciğer yok iphone u olmayan alıp tutuyor falan yazmış bazı kendini beğenmiş tipler merak etmesinler iphone a sahibim ama onlar gibi sadece + larına bakıp - leri olduğu halde yok gibi davranamam!

• KİTLEYİN SİLİN ŞU KONUYU YA!!! nasıl modlarımız var:(

söylesene bana hocam dünyada bukadar satan başka telefon varmı? adalar ilk çıktıgı zaman 4 yıl önce kkapıda uyudular burdan almak için bitarafımızı yırttık

bua bana böle saçma konular açacapına yazki " oke beyler tamm haklısınız ama satış politikası berbat" de

bu adamların 2 eksiği var servis ve satış politikası. radyoda bi satış politikasıdır vdieo görüşme için de kullnılan kamerada satış politikasıdır. her türlü sattırıyor adamlar cihazı....

zaman la hepsi olur. istersen alma ama benim gibi telefonlara objectif baka biliyorsan göreceğin tek bişiy war şuan için türkiyede gidip alabileceğin dokunmatik daha iyi bir işlevselliği olan cihaz yok!!! açık ve neT!!
  • quote:

,

ne alakası var arkadaşım mesaj sayısıyla falan o dediklerin + ları oluyor ve benım bahsettiklerim - leri eğer bi yolu yordamı varsa duzeltmenin yontemini soylersiniz yok kedi ciğer yok iphone u olmayan alıp tutuyor falan yazmış bazı kendini beğenmiş tipler merak etmesinler iphone a sahibim ama onlar gibi sadece + larına bakıp - leri olduğu halde yok gibi davranamam!

HOCAM MİLLET SENİN USLUBUNA ÇIKIŞ YAPIYOR SEN BURAYA TARTIŞMA KONU AÇMAMIŞSIN Kİ SEN RESMEN MAL GİBİ 1600 VERİP BOŞA PARA ATIYORUZ DEMİŞSİN. AÇTIGIN ONUYA İYİ BAK ... sen iphone yi tartışmaya açsaydın beyler bunlar artıları bunlarda eksileri şunlar yazılımLA GİDERİLE BİLİR ŞUNLAR ŞUAN İÇİN GİDERİLeMİYOR ALANLAR BİLSİNLER DERDİN!!! senin yaptıgın saçmalık!!! yazma artık

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mult!_61 -- 24 Aralık 2009; 19:33:35 >

• quote:

niye işinize gelen şekilde konusuyosunuz anlamıyorum

imobilecinema > Cydia xD çıstak çıstak :D flaş için cydiada imobilecinema ve türevi proglar mevcut...
    Tek radyoda ole bişi var ama zaten iPhone aldysan int paketde almak zorundasındır demek çünkü int için yaratılıp 3G kapalı olsa bile internet arar etrafta ve kontor yer onun icin al 100 mb paketini CIZIRTI olmadan kaliteli radyonun keyfini çıkar diger tellerde olmayan radyoları dinliyorum ben git ankaraya misal burdaki radyoyu calıstır calıstıramazsın ama iPhone'da ismi vs Fm olmmadan binlerce radyo var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LexisOrAlv

quote:

niye işinize gelen şekilde konusuyosunuz anlamıyorum

imobilecinema > Cydia xD çıstak çıstak :D flaş için cydiada imobilecinema ve türevi proglar mevcut...
    Tek radyoda ole bişi var ama zaten iPhone aldysan int paketde almak zorundasındır demek çünkü int için yaratılıp 3G kapalı olsa bile internet arar etrafta ve kontor yer onun icin al 100 mb paketini CIZIRTI olmadan kaliteli radyonun keyfini çıkar diger tellerde olmayan radyoları dinliyorum ben git ankaraya misal burdaki radyoyu calıstır calıstıramazsın ama iPhone'da ismi vs Fm olmmadan binlerce radyo var..

eğer bosspref yüklersen cydia dan edge yi ve 3g yi kapatırsa kontr yemez

• bu arada yazmadan edemicem

3gs kullnıyorum video kyfi harika ardaşlar paylaşım ise daha nediyim şuan için drek youtube bukadar hızlı video gönderen tel yok sanırım:)

gündüz ve macroda harika çekiyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.