Şimdi Ara

iPhonun En Buyuk Eksileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi gidip 2milyara iphone alan var hiç anlayamıyorum onları sayayım onemli eksileri

-Bluetooth yok bikere

-3G yok boyle bi telefonda nasıl olurda 3g olmaz ki?

-Kamera çekimi iyi değil

- Wifiyi guzel çekemiyor

yeni gelen iphone lardada bu temel ozellikler olmazsa iphone nanayı yemiş demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Domuz Gribi

şimdi gidip 2milyara iphone alan var hiç anlayamıyorum onları sayayım onemli eksileri

-Bluetooth yok bikere

-Kamera çekimi iyi değil

- Wifiyi guzel çekemiyor

yeni gelen iphone lardada bu temel ozellikler olmazsa iphone nanayı yemiş demektir.

Bluetootha hiç mi hiç ihtiyaç duymadım bugüne kadar..

3g Olsa nolur olmamsa nolur alırsın yanına nokianın dandik telefonlarından birini 3gsi olan kullanırsın bugüne kadar görüntülü konuşma diyede yanıp tutuşmadım bana göre çokda gerekli değil (kendi bakış açım)

3gs gayet güzel çekiyor gün ışığında dışarda geceleri sadece flaşı olmadığından bir bu tarafı eksik ama fotoğraf makinemde var nede olsa

Wifiyide wifitrack programıyla gayet güzel çekiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: GødLiké ~ RéckLéssLy

quote:

şimdi gidip 2milyara iphone alan var hiç anlayamıyorum onları sayayım onemli eksileri

-Bluetooth yok bikere

-Kamera çekimi iyi değil

- Wifiyi guzel çekemiyor

3g Olsa nolur olmamsa nolur alırsın yanına nokianın dandik telefonlarından birini 3gsi olan kullanırsın bugüne kadar görüntülü konuşma diyede yanıp tutuşmadım bana göre çokda gerekli değil (kendi bakış açım)

3gs gayet güzel çekiyor gün ışığında dışarda geceleri sadece flaşı olmadığından bir bu tarafı eksik ama fotoğraf makinemde var nede olsa

dostum herhalde ciddi degilsin

Domuz gribine burdan bi
    Bilmeden konuşma !! ey cehaletin simgesi...
    iPhone'da Bluetooth var iBluetooth programı var , Kamera çekimi 3GS'de çok güzel ve gerçekten kaliteli performansı var
    Wifi çekimi gayet iyi olmasa bile WifiTrak var...
    3G yok diyo olm daha sen 3G'nin ne oldugunu biliyormusun ???
    3G ondeki kameradan ibaret degildir
    iPhone'da 3G hızı 7.2 mhps'dir ve şuan o kutu n97 ve s.omnia bi kaç tel dışında bu hız 3.6 3G hızlı internet keyfi dünyada 3G kullanan yok :D
    su gune sugun bi elimin parmak sayısından fazla 3G ile sokakda otobuste okulda evde vs konusan gormedim 5 tane degil 1 tane gormedim 5 nekie :D

• quote:

Orijinalden alıntı: LexisOrAlv

quote:

Orijinalden alıntı: GødLiké ~ RéckLéssLy

quote:

-Bluetooth yok bikere

-Kamera çekimi iyi değil

- Wifiyi guzel çekemiyor

dostum herhalde ciddi degilsin

Domuz gribine burdan bi
    Bilmeden konuşma !! ey cehaletin simgesi...
    iPhone'da Bluetooth var iBluetooth programı var , Kamera çekimi 3GS'de çok güzel ve gerçekten kaliteli performansı var
    Wifi çekimi gayet iyi olmasa bile WifiTrak var...
    3G yok diyo olm daha sen 3G'nin ne oldugunu biliyormusun ???
    3G ondeki kameradan ibaret degildir
    iPhone'da 3G hızı 7.2 mhps'dir ve şuan o kutu n97 ve s.omnia bi kaç tel dışında bu hız 3.6 3G hızlı internet keyfi dünyada 3G kullanan yok :D
    su gune sugun bi elimin parmak sayısından fazla 3G ile sokakda otobuste okulda evde vs konusan gormedim 5 tane degil 1 tane gormedim 5 nekie :D

Alıntıları Göster
    iphone nanayı yemez merak etme kedilerde umarım ciğere uzanır bi ara

• quote:

Orijinalden alıntı: Phuk

iphone nanayı yemez merak etme kedilerde umarım ciğere uzanır bi ara

Alıntıları Göster
    Söylediklerinden sadece kamera maddesi doğru. iPhone'da her versiyonda geliştiriyor zaten onun dışında bluetooth, 3g vb özelliklere sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert

Söylediklerinden sadece kamera maddesi doğru. iPhone'da her versiyonda geliştiriyor zaten onun dışında bluetooth, 3g vb özelliklere sahip.

Alıntıları Göster
    Al Iste !

BlueTooth Veri Aktarimi Yapilabiliyor
    3G Ne Demek? Lutfen Kimse Soylemesin? Ilk once 3G nin ne oldugunu biliyormusun?
    Kamera cok onemliyse DSLR Kamera alabilirsin, fakat gunluk kullanimi karsiliyor,
    WiFi ile nerden baglanacaksin? evdeyken isteki WiFi a mi baglanacaksin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert

Alıntıları Göster
    Dijital bir kameranın kalitesi gösteren en büyük etmen lens kalitesidir arkadaşlar,mp sayısı değildir.Piyasadaki fotoğraf makinalarında bu durumu görebilirsiniz,10-12 mp çözünürlüğe sahip kalitesiz bir marka makina ile sony,canon,olympus vs. marka diğerlerine göre düşük mp li kaliteli lense sahip makinanın fiyatları aynı ve kaliteli markalar daha iyi fotoğraf çekiyor.3gs in kamerası 3.0 mp diye körü körüne kötü foto çeker genellemesi yanlış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delann -- 23 Aralık 2009; 19:43:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: delann

Dijital bir kameranın kalitesi gösteren en büyük etmen lens kalitesidir arkadaşlar,mp sayısı değildir.Piyasadaki fotoğraf makinalarında bu durumu görebilirsiniz,10-12 mp çözünürlüğe sahip kalitesiz bir marka makina ile sony,canon,olympus vs. marka diğerlerine göre düşük mp li kaliteli lense sahip makinanın fiyatları aynı ve kaliteli markalar daha iyi fotoğraf çekiyor.3gs in kamerası 3.0 mp diye körü körüne kötü foto çeker genellemesi yanlış.

Alıntıları Göster
    3G var onde kamera yok ama bence en büyük iki eksikliği RADYO ve AYNI ANDA BIRDEN FAZLA PROGRAM ÇALIŞMAMASI :(

• quote:

Orijinalden alıntı: m3t

3G var onde kamera yok ama bence en büyük iki eksikliği RADYO ve AYNI ANDA BIRDEN FAZLA PROGRAM ÇALIŞMAMASI :(

Alıntıları Göster
    offf hep aynı şeyler

bluetooth ile dosya aktarımı var, kaç kere söylendi bi jailbreak'e bakar
    internet radyosu var binlerce dünya kanalı mevcut, elin amerikasını polis telsizini bile çekiyor meret
    aynı anda birden fazla program derken programları arka planda çalıştırmak için gerekli uygulamalar cydia'da mevcut, mesela ben radyo programını arka plana atip öte yanda internette gezbiliyorum veya kitap okuyorum

şu iphone bilmeyen eline alıp kullanmayan atıp tutmasın artık

• çay koyayim mi
  • quote:

-Bluetooth yok bikere

-Kamera çekimi iyi değil

- Wifiyi guzel çekemiyor

Allah rızası için şu tarz konuları açmayın ya yeter bıktık artık iPhone'a sahip olamayan herkes gelip burada konu açıyor !

• quote:

Orijinalden alıntı: burakcankose

quote:

-Bluetooth yok bikere

-Kamera çekimi iyi değil

- Wifiyi guzel çekemiyor

Allah rızası için şu tarz konuları açmayın ya yeter bıktık artık iPhone'a sahip olamayan herkes gelip burada konu açıyor !
    Nicke bak hasta olma!

• quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Nicke bak hasta olma!

Alıntıları Göster
    Evet arkadaslar.
    Cok gizli bir gecegi acikliyorum.
    Her forumda sikca gordugumuz bu tipleri kucuk yaslarda kacirip beyinlerini yikayarak forumlara salan NOKIA dir.
  • quote:

-Bluetooth yok bikere

-Kamera çekimi iyi değil

- Wifiyi guzel çekemiyor

1-) Tüm iPhonelarda Bluetooth özelliği bulunuyor. Ancak veri aktarımı için (Müzik, fotoğraf vs) iBluetooth yazılımını yüklemek gerekiyor.
    2-) 3G ve 3GS'de 3G (UMTS) desteği var. Görüntülü konuşma özelliğinin 3G'nin kullanıcılara sunduğu imkanlardan yalnızca birisi olduğunu hatırlatalım.
    3-) Telefonlarda kullanılan kamera sensörleri küçük olduğu için kabul edilebilir düzeyde fotoğraf çeken telefon sayısı belli. Rakiplere bakarsak geride kalındığı doğru. Telefonlarla çekilen fotoğrafları beğenmiyorum; tamamen beklenti ve tercih meselesi...
    4-) Bu yazdığınıza malesef katılmıyorum. (Bknz. Wifitrak)

• quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

quote:

-Bluetooth yok bikere

-Kamera çekimi iyi değil

- Wifiyi guzel çekemiyor

1-) Tüm iPhonelarda Bluetooth özelliği bulunuyor. Ancak veri aktarımı için (Müzik, fotoğraf vs) iBluetooth yazılımını yüklemek gerekiyor.
    2-) 3G ve 3GS'de 3G (UMTS) desteği var. Görüntülü konuşma özelliğinin 3G'nin kullanıcılara sunduğu imkanlardan yalnızca birisi olduğunu hatırlatalım.
    3-) Telefonlarda kullanılan kamera sensörleri küçük olduğu için kabul edilebilir düzeyde fotoğraf çeken telefon sayısı belli. Rakiplere bakarsak geride kalındığı doğru. Telefonlarla çekilen fotoğrafları beğenmiyorum; tamamen beklenti ve tercih meselesi...
    4-) Bu yazdığınıza malesef katılmıyorum. (Bknz. Wifitrak)
    yeter kıskanmayın artık su telefonu catladılar iyice gidip baska tel alıyolar sonra iphone laf atıyolar canı acıyan iphone ile ugrasıyo niye butun yenilikler iphone uzerine cıkıyo dayanamıyo insanlar havası bile yeter o telefonun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setukubin -- 24 Aralık 2009; 10:00:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: setukubin

yeter kıskanmayın artık su telefonu catladılar iyice gidip baska tel alıyolar sonra iphone laf atıyolar canı acıyan iphone ile ugrasıyo niye butun yenilikler iphone uzerine cıkıyo dayanamıyo insanlar havası bile yeter o telefonun

Alıntıları Göster
    Böylelerine tenezzül edip cevap bile yazmayın yahu
    Gülüp geçiyoruz biz...
    He canım he, iPhone tü kaka, sen kullanma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

Böylelerine tenezzül edip cevap bile yazmayın yahu
    Gülüp geçiyoruz biz...
    He canım he, iPhone tü kaka, sen kullanma.

Alıntıları Göster
    bu yazdıklarının hepsi Iphone'da var, ne eksiğinden bahsediyorsun.

• quote:

aynı anda tüm listeyi çalıştıra bilirsin BACKGRAUNDER ı yükle

Blutooth için iblutooth 3.0 yükle

3g si zaten tartışılmaz süper

3gs gün içi macro ve video (ki video da mms ye ve youtube ye gönderme harika çalışıyor )

Telefonun donma diye bişe si yok cana var gibi bir os işletim sistemi var . hastayım bu sisteme.

compasite ekranı yeter

boş bış konular açmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mult!_61 -- 24 Aralık 2009; 14:50:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mult!_61

quote:

aynı anda tüm listeyi çalıştıra bilirsin BACKGRAUNDER ı yükle

Blutooth için iblutooth 3.0 yükle

3g si zaten tartışılmaz süper

3gs gün içi macro ve video (ki video da mms ye ve youtube ye gönderme harika çalışıyor )

Telefonun donma diye bişe si yok cana var gibi bir os işletim sistemi var . hastayım bu sisteme.

compasite ekranı yeter

boş bış konular açmayın

Alıntıları Göster
    Komedi Ya

• quote:

Orijinalden alıntı: .WondercrafteR.

Komedi Ya

Alıntıları Göster
    bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soberlight -- 24 Aralık 2009; 17:59:11 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.