Şimdi Ara

ipod 4 g nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önceden 2 ve 3 g kullandım şimdide 4 almaya niyetlendim beyler. sorularım kamera perforansı? bikaç örnek resim atabilirseniz sevinirim, ikincisi whatsapp kullanılabiliyormu? üçüncüsü jailbreak da sorun yaşayan varmı bide internette 250 liraya buldum bikaç tane ikinci el. 250 güzel bi rakam sorunlu olabilme ihtimalleri varmı

• ses kaliteleri kelime ile anlatılmaz. bildigin ipad gibi ne istersen yaparsın yada iphone gibi. bir tek sim kartı takamıyorsun gibi düşün.

http://www.techradar.com/reviews/gadgets/ipods-and-portable-audio/ipod-and-mp3-players/ipod-touch-4th-generation-716177/review

linkte incelemesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19 -- 4 Mart 2013; 22:34:07 >
  • 4g ler ses kalitesi açısından iyidirler çekinmeden alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 4 Mart 2013; 22:20:15 >
  • 1) Fotoğraf kalitesi vasat, fakat video kaydetme performansı güzel diyebilirim. HD kalitede, iyi sayılabilecek görüntüler elde edebiliyorsun.
    2) Jailbreak yaparak Whatsapp kullanabilirsin.
    3) Jailbreak konusunda sıkıntı yaşamazsın, pek takip etmiyorum fakat en son Evasi0n çıktı sanırım, kolaylıkla yapabiliyorsun.
  • Muzik icin birebir diyebilirim. Fotograf kalitesi acik havada gayet iyi ama kapali mekanlarda cok kotu.
    Oyunlarda performansi cok iyi bende pek kasilma olmazdi.
    whatsap yukleyebilir ordan arkadaslarinla konusabilirsin.
    Internet performansi da gayet iyi.

Yaklasik olarak 1 hafta once 32gb sattim 250tl ye. 300 den fazla para vermenizi tavsiye etmiyorum 2. el icin. Sifirina da 500 kafidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.