Şimdi Ara

ipod 4g hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yarın ipod 4g almayı düşünüyorum ancak bikaç sorum olacak öncelikle ipod 4g oyun performansı nasıldır yani temple run gibi oyunlar iphone 4s kadar akıcı oynanabilir mi veya daha grafikli oyunlar ? ikinci sorum da ios 5 ile gelicek cihaz sanırım ios 6 ya güncelleme yapmamı tavsiye eder misiniz oyun performansını kötü yönde etkiler mi ios 6 ? şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar cihazı yarın almayı düşünüyorum cevaplarsanız minnettar kalırım

• Ram bosken oyun performansi super ama arkda acik uygulama falan varsa biraz kasiyor. İos 6 tavsiye etmem pek zira o da zorluyor aleti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten yüksek grafikli oyunlar oynamam günde 4 saatim yolda geçiyo o sürede beni oyalayacak temple run gibi ufak oyunlar oynarım arkada da müzik açık olur bu tür oyunlarda kasma yaşar mıyım ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali1792 -- 29 Ekim 2012; 23:46:47 >
  • Yasamazsın hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali1792

merhaba arkadaşlar yarın ipod 4g almayı düşünüyorum ancak bikaç sorum olacak öncelikle ipod 4g oyun performansı nasıldır yani temple run gibi oyunlar iphone 4s kadar akıcı oynanabilir mi veya daha grafikli oyunlar ? ikinci sorum da ios 5 ile gelicek cihaz sanırım ios 6 ya güncelleme yapmamı tavsiye eder misiniz oyun performansını kötü yönde etkiler mi ios 6 ? şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar cihazı yarın almayı düşünüyorum cevaplarsanız minnettar kalırım

hocam ben ipod touch 3 kullanıyorum doğru cihaz ios 5.1.1 ile geldi jailbreak yaptım tadından yenmez oldu iarjda bence uzun süre dayanabilir tabiki yüksek performans isteyen oyunları açıp arka planda wi-fi , ekran parlıklığı %100 olursa şarj fazla dayanamaz tavsiyem uçak moduna alın ekran parlaklığını %45 lere indirin (%100 ise) wi-fi konum bulma gibi her şeyi kapatın sonrada oyunu açın dağa verim alabilirsiniz hatta Battery doctor adlı uygulamayı indirmenizi tavsiye ederim bedava hemde size dağa iyi şarj konusunda yardımcı oluyor (bataryı arttrma gibi bir şey söz konusu değil) umarım yardım edebilmişimdir.

Bu arada hayırlı olsun cihazını

• Siyah alirsan iOS 4, beyaz alirsan iOS 5 ile gelir cihazin.Ben gayet memnunum kendi iPod'umdan.Tavsiye ederim :) simdiden hayirli olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: plssnwrme

Siyah alirsan iOS 4, beyaz alirsan iOS 5 ile gelir cihazin.Ben gayet memnunum kendi iPod'umdan.Tavsiye ederim :) simdiden hayirli olsun.

eyvallah hocam cok tesekkür ederim siyah almayı düşünüyorum performans olarak ios 5 e güncellemem gerekir mi hangi sürümden en yüksek oyun performansı alırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar cevaplar için çok minnettarım cok tesekkür ederim siyah almayı düşünüyorum performans olarak ios 5 e güncellemem gerekir mi hangi sürümden en yüksek oyun performansı alırım
  • Eger siyah alirsaniz dedigim gibi iOS 4 ile gelecek ve iOS 5'e guncelleme sansiniz bu saatten sonra olmayacak.Yani artik iOS 6'ya yukseltebilirsiniz ki suan sarj problemi oldugundan aldiginiz surumde kalin.yakinda 6.0.1 guncellemesi cikacak.o zaman gecersiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.