Şimdi Ara

Ipod 5. Nesil ios7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben az sonra ipoduma ios7 yuklemeyi deneyecegim ve diger konularda hep iphoneun uzerine yorum yapildigi icin boyle bi konu acma geregi duydum udid kaydim yok bu sekilde islem yapicam deneyen ve basaran varsa paylasabir mi ipod icin? Bir de guncelleme yapinca verilerimi kaybeder miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yedek almanı öneririm ya da iCloud'a depolamanı. Benim tüm verilerim, fotoğraflarım vs. gitti.
  • Bende ipod 5 kullanıyorum. Yedek falan almadım. Udid kaydım da yok. @GameOver ın konusundan okuyarak yaptım. Hiçbir şeyim silinmedi.
    Özet olarak evasion un sitesinden indirdim. 2 saatte indi. Sonra ipodu pc e bağladım ve itunes i açtım. Shift e basılı tutarak güncellemeyi kontrol et e tıkladım ve indirdiğim dostayı açtım. Yaklaşık 30dk sonra ios7 kuruldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

Bende ipod 5 kullanıyorum. Yedek falan almadım. Udid kaydım da yok. @GameOver ın konusundan okuyarak yaptım. Hiçbir şeyim silinmedi.
    Özet olarak evasion un sitesinden indirdim. 2 saatte indi. Sonra ipodu pc e bağladım ve itunes i açtım. Shift e basılı tutarak güncellemeyi kontrol et e tıkladım ve indirdiğim dostayı açtım. Yaklaşık 30dk sonra ios7 kuruldu.

Hocam simdi eve geldim gameoverin konusunu ben de gordum ordan deneyip yapicam ama ne olur ne olmaz diye bi yedek alirim diye dusunuyorum nasil ipodda ios7 kasma takilma var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanerdogdu

quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

Bende ipod 5 kullanıyorum. Yedek falan almadım. Udid kaydım da yok. @GameOver ın konusundan okuyarak yaptım. Hiçbir şeyim silinmedi.

Hocam simdi eve geldim gameoverin konusunu ben de gordum ordan deneyip yapicam ama ne olur ne olmaz diye bi yedek alirim diye dusunuyorum nasil ipodda ios7 kasma takilma var mi

Beta olduğu için elbette var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPod Touch 4.Nesıl
    6 yıl önce açıldı
    Apple İpad 6. Nesil
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.