Elimde iPod 5G 30GB var. 1-2 yıl önce iTunes'taki free hesabımla iTunes'tan bedava oyun indirebiliyordum.Biraz ara verdim oyun indirme işlerine. Birkaç gün önce iPod’u güncelledim. Sonra yeniden açınca oyunlar uyarı verdi ve çalışmadılar. iTunes hesabıma girdim oyun indiremiyorum her şey Touch ve iPhone’a özel yapılmış. 5G oyunları ücretli. Şaşırdım açıkcası bunun bir formulu yok mu? İnternetten indirdiğim korsan oyunlarda çalışmıyor iPod’umda artık. Ne oldu anlamadım. Güncellemeden kaynaklandığını düşünüyorum ama 3-4 oyunla da idare etmek istemiyorum. iTunes’tan nasıl free oyunlar alabiliriz? Bu devir kapandı mı yoksa?
quote:
Orijinalden alıntı: Los İlluminados
Elimde iPod 5G 30GB var. 1-2 yıl önce iTunes'taki free hesabımla iTunes'tan bedava oyun indirebiliyordum.Biraz ara verdim oyun indirme işlerine. Birkaç gün önce iPod�u güncelledim. Sonra yeniden açınca oyunlar uyarı verdi ve çalışmadılar. iTunes hesabıma girdim oyun indiremiyorum her şey Touch ve iPhone�a özel yapılmış. 5G oyunları ücretli. Şaşırdım açıkcası bunun bir formulu yok mu? İnternetten indirdiğim korsan oyunlarda çalışmıyor iPod�umda artık. Ne oldu anlamadım. Güncellemeden kaynaklandığını düşünüyorum ama 3-4 oyunla da idare etmek istemiyorum. iTunes�tan nasıl free oyunlar alabiliriz? Bu devir kapandı mı yoksa?
eski firmware'ye dönmen lazım yeni versiyonda oyunları tekrar yüklemek gerekiyor.