Şimdi Ara

ipod a albüm kapağı atmak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
12.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ben atmadım ama bakıyorum da yeni aldığım ipodda bir albüm kapağı var gözüküyor..
    Nasıl eklendi bu şimdi?
    Kendiliğinden netten eklenmiş olabilir mi ?
    Yada bu albüm kapaklarını otomatik olarak ID taglara göre indiren bişey mi kurmuşuz bilgisayara?
    Bir aralar mediaplayer ile albüm kapağı görüldüğünü hatırlıyorum da..
  • Arkadaşlar, ben 90 gb lık arşivime üşenmeden get info sekmesini kullanarak tek tek albüm resimleri eklemiştim.Bir yıl boyunca sorunsuz kullandım.Ancak geçen hafta sync de zaman zaman problemler yaşanınca restore yaptım.MP3 leri tekrar yükledim ancak resimler yoktu.Get infoya baktığım zaman resmlerin yerinde olduğunu gördüm.Bu sefer de yeniden aynı resimleri ekledim yine sonuç yok.Summary sekmesinde show display album artwork gibi bir sekme olması gerekirdi,o da yok.I Tunes açıldığında -48 kodlu bir hata veriyor.Yardımcı olursanız sevinirim,bütün günümü yedi,i tunes denen ömür törpüsü.
  • konuyla alakalı tune up diye bir program buldum gerçekten çok işe yarıyor ama bir kod lazım yoksa en fazla 100 şarkı düzenleyebiliyorsunuz.
    Not: Herşeyi otomatik düzenliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapis -- 6 Ekim 2010; 11:29:03 >
  • mp3 albüm kabağı koymak icin tek yapmanız gereken koyacağınız resmi şarkının olduğu klasör icine atın ve adını folder olarak yazın yapmanız gereken sadece bu birde resmi gizleyin olay tamamdır ayrıca klasor olarak atın şarkıları tek tek atarsanız gözükmez
    iyi günler
  • Benim de bir sorunum var İpod touch 3.nesil aletim var albüm kapakları ekran kilitli değilken gözüküyor fakat kilitlediğim zaman şarkı çalarken albüm kapağı gözükmüyor ne yapmam lazım? Restore yaptım geçmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: badtrip

Arkadaşlar ben atmadım ama bakıyorum da yeni aldığım ipodda bir albüm kapağı var gözüküyor..
    Nasıl eklendi bu şimdi?
    Kendiliğinden netten eklenmiş olabilir mi ?
    Yada bu albüm kapaklarını otomatik olarak ID taglara göre indiren bişey mi kurmuşuz bilgisayara?
    Bir aralar mediaplayer ile albüm kapağı görüldüğünü hatırlıyorum da..

internetten indirdiğimiz şarkıların bazıları kapali olarak gelebiliyor.
    illa programla yapmaniz gerekmez albüm kapagi eklemek için get info seçeneğinden albüm kapağı ekleyebilirsiniz yada tune up gibi programlar yardimiyla.
  • iart programı lazım sımdıden tsekkurler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.