Şimdi Ara

ipod alacağım ama hangisini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar biraz araştırma yaptımda bu mp3 playerların kralı ipod sanırım.tabi bu tartışılır ama çoğu insanın söylediği bu.

şimdi şöyle bir derdim var kardeşime doğumgünü hediyesi alacağım ve mp3 player istiyor bıcırık :)

şimdi bütçem 200 ytl ancak worldcarda taksit gibi bir derdim var.
    ipod shuffle lara baktımda bilmiyorum walla aklım karıştı çok fazla seçenek var.

bu ipod shuffle larla diğer ipodların ses kalitesi aynımı? kulaklıkları falan standartmı bilmiyorum.
    birde diğer grup olan creative ler var onlarada birçok arkadaş güzel yorumlar yazmış ama hediye olacağı için(arada benim kullanmamı varsaymazsak) servis kalitesi yada üründe bozulmama olayları falan bu gibi konularda madur kalmamam önemli.

yada bana bunlardan farklı ve güzel bir mp3 player önerebilecek bir arkadaş varmı?

şöyle gönül rahatlığıyla kardeşime nasıl bir mp3 player almalıyım?

bilirkişi arkadaşları sıkmamışımdır inşallah sorunlarımla ama neyapalım sizlerin yardımına gerçekten ihtiyacım var.

• Creative Nomad MuVo2
    hepsiburada.com'da MuVo2
    burdan bakabilirsin. zaten forumda da başlığı var orda da oldukça iyi bir şekilde incelenip yorumlanmış durumda. ben bunu şiddetle tavsiye ediyorum. performans/fiyat açısından en iyisi bu gibi bence...
    hele ki i-pod shuffle falan hafızası az bence...
  • ipod alacaım yasarsan herkes sana tepki gösterir artık
    çünkü hem mini ve shuffle da sarj aleti vermiyolar
    hem aksesuarları çok pahalı
    hem kolay kirleniyo

ama estetik ve kullanıştı, benim bi ark creative nomad muvo2 4 gb aldı
    ses iyi güsel ama menü kullanımı ipodun rahatlıından sonra çok kötü...
    ama radyosu falan var işte
    benim için işlevsellikde önemli olduuu için ben ipod mini aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonRose -- 17 Kasım 2005, 9:50:22 >
  • ya çok güzel değerlendirmişsiniz ama bütçeyi aşıyor malesef :(

ipod shuffle ile diğer ipodlar arasında müzik kalitesi farkı varmı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmettr

ya çok güzel değerlendirmişsiniz ama bütçeyi aşıyor malesef :(

ipod shuffle ile diğer ipodlar arasında müzik kalitesi farkı varmı acaba?

hiç yok merak etme öyle saçma sapan şeyleri bende duymuştum ama o konuda bi sorunun olmasın bu bütçeyl ipod alma bence alacaksan 300 ytlye creative nomad muvo2 al shuffle da ekran yok biliosun creativede hiç olmassa ekranı var ama yinede menüsü işlevsel deil
    ipod mini o konuda her zaman daha rahattır
  • arkadaşlar birde şu iriver 895 lere baktımda hiç fena durmuyor.yorumlarda güzel alanlardan memnun olmayanlar azınlıkta kalmış.sizin düşünceniz nedir?
  • bence shuffle alcağına hiç alma daha iyi .
  • evet bu konuda hak veriyorum ekranının olmaması ve diğer unsurlar beni biraz caydırdı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.