Şimdi Ara

İpod cannot syched hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler.. Bilgisayara format atmıştım dolayısıyla itunes da gitti baştan yüklemek zorunda kaldım şarkıları videoları fln. hep yapıyodum bunu. Bu kez şarkıları ve fotoları attı ama videoları bi türlü atmıyo. Bi sürü şey denedim. Videoları tekrar bulup çevirdim. Ama İpod cannot sycned.The required disk cannot be found. hatası veriyor sürekli. Forumu aradım ama gözümden kaçmış olabilir bulamadım çözümünü. Yardımcı olursanız cok minnettar olurum. Teşekkür ederim..

• ipodda yer kalmamış olabilir. bilgisayardaki vidyolar belki korumalı bir dizinde olabilir, masaüstüne alıp dene mesela.

yönetici modda itunes u çalıştırmayı deneyebilirsin.
  • Denedim ama yine olmadı. Sürekli aynı hatayı veriyor. Enable disk use yapmaya çalıştım onda bile aynı hatayı verdi. Restore yaptım yine aynısı oldu. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • daha güncel bir versiyon varsa ona yükseltmelisin ipodunu.

apple sitesinden bulduğum 2008 tarihli bir çözüm var. senin ipod için uygun mudur bilmem ama denemen iyi olabilir.

ipodu çıkar. 
    başlat- çalıştır- c:\WINDOWS\system32\devmgmt.msc
    bu program çalışır kalsın istediğin anda ulaşabilecek şekilde.

itunes u çalıştır.
    ipodu bağla ve ilk menüdeki kullanılabilir disk alanını kontrol et.
    apply'e bas beklemeden o anda aşağıda tuttuğun menüyü açıp herhangi birisine sağ tık yap ve "yeni sürücüler için tara" veya benzeri işlem gören seçeneği tıkla.

bunu yapınca sync edebileceksin ipodu.
  • İlginize çok teşekkür ederim ama maalesef bu da olmadı. Bu kez hata vermiyo ama sync yapılmıyo yine sürekli eş zamanlıyor diyo daha sonra bağlı yazısı geliyor. Eğer yardımı olacaksa 3. nesil ipod nanom var. Tekrar teşekkür ederim. Eğer yardımcı olan başkaları olursa sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.