Şimdi Ara

iPod Classic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk çıktığından beri ipod Touch 4. Jenerasyon 8 gb kullanıyorum ama artık gerek 8 gb yetersizliği gerek uygulamaların ağırlğını ipod un kaldıramayışı beni yeni bir müzik çalara yonlendiriyor..

Aklımda ikinci el ipod classic var ama hem bulması hemde gucüvenmesi çok zor... Sizin onerileriniz neler ?? (Nokia lumia kullanıyorum artık sadece muzik işlevi yerine getiren bi apple cihazı duşunuyorum)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütçeniz ne kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohan kullanıcısına yanıt
    Aslında ipod u satıp ustune 400 koyabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: mertaktun

Aslında ipod u satıp ustune 400 koyabilirim

Toplam bütçeniz 500tlden fazla oluyor. Eğer ciddi kapasite istiyorsanız ipod classic derim, 650 tl apple online store türkiyede. 160 gb kapasitesi var, boyut olarak ipod touch kadar ama kalın bir cihaz. Harddiskinden dolayı. Bir de 549 tlye yine appledan ipod nano var. 16 gb kapasite ben onu kullanıyorum. Küçük iphone gibi, inanılmaz ince ve hafif. Cebimde unutuyorum.

Aynı problemi yaşıyordum sizinle classic alacaktım ama cihaz çok büyük kalıyor. Taşınabilir müzik çalar kavramından daha fazlası. 80 gblık bir arşivim var daha dinlemediklerim o kadar çok müzik var. Hangisini ne ara atacağım da dinleyeceğim?

Bence ipod nano alın rahat edin.

• Ohan kullanıcısına yanıt
    Kaçıncı nesil ipod nanodan bahsediyorsunuz 7 mi

• quote:

Orijinalden alıntı: mertaktun

Kaçıncı nesil ipod nanodan bahsediyorsunuz 7 mi

Tabii ki hocam son nesil yani 7. Nesilden bahsediyorum ben de onu kullanıyorum çok memnunum.

Zaten bütçenizi düşününce rahatlıkla alabileceğiniz bir cihaz

• ben de almanyadan ipod classic siyah aldırıyorum arşivi hazırladım 130gb flac var
  • quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

ben de almanyadan ipod classic siyah aldırıyorum arşivi hazırladım 130gb flac var

İpod classic 6-7 nesil flac desteklemez.
    Ancak 4 nesillerde rockbox kurularak flac çalınabiliyordu... 5 nesillere de kuruluyor ama hiç stabil değil.. 6-7 nesillere rockbok henüz hiç kurulamıyor..
    İriver e150 veya sansa clip alıp, 32 gb hafıza kart ile flac dinlenebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

ben de almanyadan ipod classic siyah aldırıyorum arşivi hazırladım 130gb flac var

İpod classic 6-7 nesil flac desteklemez.
    Ancak 4 nesillerde rockbox kurularak flac çalınabiliyordu... 5 nesillere de kuruluyor ama hiç stabil değil.. 6-7 nesillere rockbok henüz hiç kurulamıyor..
    İriver e150 veya sansa clip alıp, 32 gb hafıza kart ile flac dinlenebilir.

flac'ı itunesdan lossless formatına çevirebiliyorsunuz kaypsız oluyor
  • 120 gb classic kullanıyordum 2-3 ay öncesine kadar. arşivlerinizi attıktan sonra cove flow merakını artacak kesin. onların düzenlenmesi hazırlanması şarkı isimleriydi vs. uğraşıp duracaksınız ki 120 gb değil 60 gb doldurdum ancak takılmalar oluyordu efendime söyleyeyim ağır alet iphone ya da benzeri bi telefon kullanıyorsanız ikisini taşımak zorlanıyorsunuz. bende forumdan bir arkadaşımıza sattım ürünü cok begenerek almıstım ancak agırlıktı oydu buydu derken sattım şu aralar 7.nesil nano düşünüyorum ufacık ses kalitesi 6.nesil classic ile eşdeğermi emin olamadım bi kere classic ile nano yu denedim ard arda classic cok iyi geldi bilmiyorum belki de bana öyle geldi ancak nano alacagım bende tavsiyem 100 gb vb arşivi dinlerim diyorsanız classic. ama yok ben 10-15 gb lık müzik dinlerim diyorsanız nano bencede ideal. ayrıca 0 fiyatı extra pahalı temiz ikinci el bulmaya bakın. ben 200 e saatım 400 tl niz kar kalır yanınıza. araştırma yapmanızdan yanayım.

• quote:

6-7 nesillere rockbok henüz hiç kurulamıyor..

Doğru değil bu. 7 dediğiniz 6. jenerasyonun 2. revizyonu var bende, 2009 sonu üretimi 160GB ve uzun süredir sorunsuzca rockbox kullanıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmdat Çekici -- 19 Şubat 2014; 14:09:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

quote:

Doğru değil bu. 7 dediğiniz 6. jenerasyonun 2. revizyonu var bende, 2009 sonu üretimi 160GB ve uzun süredir sorunsuzca rockbox kullanıyorum...

Rockbox sitesine bakabilrsin; stabil sürüm olarak sadece classic 5 ve 5.5 nesil diye yazıyor. Bu iki nesilde wolfson audio chip vardır.
    Daha üst nesil için şimdilik stabil rockbox kurulumu yoktur. Test amaçlı kurabilrsin ama stabil sürümü değildir.
    Daha alt nesiller içinde stabil sürüm var..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

quote:

Rockbox sitesine bakabilrsin; stabil sürüm olarak sadece classic 5 ve 5.5 nesil diye yazıyor. Bu iki nesilde wolfson audio chip vardır.
    Daha üst nesil için şimdilik stabil rockbox kurulumu yoktur. Test amaçlı kurabilrsin ama stabil sürümü değildir.
    Daha alt nesiller içinde stabil sürüm var..

"Hiç kurulamıyor" ve "stable sürüm değil" farklı şeyler. Neyse, kimin ne düşündüğünden bağımsız olarak ben uzun süredir hiç sorun yaşamadan kullanıyorum... çok da aktif kullanırım....stabil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.