2.el aldığım ipod için kulaklık fikri edinmek uğruna uzun süredir forumu okuyorum.Kararsız kaldım belli modeller var tabi ancak dinlemeden fikir edinmek imkansız. Dengeli bassları olan ve bu modele en fazla uyum gösterecek kulaklık önerilerinizi rica edicem.Maksimum 50-80 tl arasına mal etmek istiyorum.
şimdiden teşekkürler
O zaman biz de sizden ağırlıklı olarak ne tarz müzikler dinlediğinizi ve bu kulaklığı sessiz ortamlarda kullanmak, dışarıdan ses almasından hoşlanmamak gibi durumlar söz konusu mudur değil midir sorularının cevabını alalım, ona göre herkes size güzel tavsiyelerde bulunacaktır
ben i-grado kullanıyorum.aşırı memnunum.2.kez aldım. cx300 ve pxm100 kullanmıştım.onlardan kesinikle üstün.fiyatı da 80 civarı.kulakiçi kulaklıklardan kat kat üstün performans alırsın.bide forumdaki arkadaşlar koss pro.öneriyor.onun şeklini sevmediğim için bakmadım.gradodan son derece memnunum ama.elmasepetimde bulabilirsin.
saygılar
Günaydın,,,
Ben genellikle alternative-rock dinliyorum, bass lar çok önemli benim için. serviste dinliyorum yani sessiz bir ortam gibi düşünülse de bazen aracın motor sesi baskın çıkınca kendi kendime sesi süzmeye çalışıyorum olmuyo Şuan panasonic kulak içi var modelini bilmiyorum. ama eq rock olduğunda çoğu zaman basslar patlıyor.Alışkanlık sebebiyle kulakiçi tercihim. ancak f/p olarak başka tip model önerileriniz varsa hayır demem. Cevaplarınız için teşekkürler. model isimlerini tekrar analize tabi tutucam
Ben de size iGrado önerecektim ki, servis gürültüsü falan deyince... Daha önce hangi kulaklıkları kullandınız yahut deneme şansınız oldu bilmiyorum ama o fiyat aralığında çok üst düzey bir performans beklememek daha iyi olur.
Aklıma V-Moda Vibe geliyor benim. Sanki onun fiyatına denk diğer alternatiflerden daha dengeli bir kulaklık. Ancak doğrudan kullanmış olan bir arkadaşın, sizin müzik zevkinize göre tecrübesi/tavsiyesi daha doğru olur bu noktada.
Tavsiye için teşekkürler. Özellikle bu tarza yakın dinleyen ve ipod la farklı kulaklık denemiş olan arkadaşların görüşlerini iletmelerini rica ediyorum. Eskiden müzikle uğraştığım ve nacizane ortalamanın üzerinde gelişmiş bir kulak yapısına sahip olduğumu söyleyebilirim.