arkadaşlar ben müzik arşivimi mediamonkey aracılığıyla ipoduma yüklüyorum( itunes'da albüm kapağı yüklemek için itunes store'a kayıt olmak gerekiyo bilirsiniz) mediamonkey'den video yüklediğimde ise video bölümüne atmıyo, şarkı şeklinde atıyo videoyu. dolayısıyla sadece videoları itunes kullanarak yüklemek istiyorum ancak itunes mediamonkey'den yüklediğim tüm şarkıları siliyor kendi library'sinde olmadığı için. itunes programından özellikle "sync music" seçeneğini kapatıyorum ve sadece "sync movies" seçeneğini işaretli bi şekilde bırakıyorum ama bana mısın demiyo siliyo tüm müzikleri . deliricem. kaç kez arşivim sıfırlandı. itunes kullanarak kapaklardan taviz vermiş oluyorum, mediamonkey kullanarak videolardan yardım lütfen. videoları yüklemek için 3. bi program da önerebilirsiniz
arkadaşlar sorunu çözdüm. aynı sorunu yaşayan başkaları da varsa yararlansın. itunes'ta ipod'un ekranına gelince "manually manage music and videos" seçeneğini işaretledikten sonra movies bölümündeki videolarınızı ipod'unuza sürüklüyosunuz ve mediamonkey'den yüklediğiniz müzik arşiviniz bu kez silinmiyor. albüm kapaklarınızda ve videolarınızda sorun yaşamıyorsunuz böylece
iart die bi program war albüm kapakları ve şarkı sözlerini senkronize edio şarkılara ;) kapaklara ilgli problemini daha rahat çözebilirsin sanıyorum.