Şimdi Ara

Ipod Nano 6.Nesil Ana Tuş Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1,5 yıl önce aldığım ipodumda her şey on numara giderken birden ana tuşu çalışmamaya başladı.İçine çöktü yani.Düşürme ya da herhangi bir zorlanmadan kaynaklandığını düşünmüyorum açıkçası.Youtube'da şöyle bir baktığım bu konu hakkında bir çok video var çözüme dair fakat ipodumu açıp riske girmek istemiyorum.
    Asıl problem burada başlıyor.Şu an İsveç'te bulunmaktayım ve Apple İsveç'i aradım.Genelde bu sorunun garanti kapsamına girmediğini fakat Apple ABD'yi aramam gerektiğini söylediler.ABD'yi an itibari ile aramadım fakat onlar da gönderin bir bakalım tarzı bir şey diyebilirler ve kargo parası filan derken bayaa bir masraflı olabilir ve de sonucunda hiç bir şey elde edemeyebilirim.
    Sizce kendi başıma halledebileceğim bir sorun mu ?

Saygılar

• Aynısı benim iPod 6. Nesilime de oldu. Benim kilit değil ses açma tuşu içine çöktü. Teknosadan almıştım. Garantiye verdim. Birebir değişim yaip verdiler.. Bence deneyin siz de apple store götürüp. Çünkü o içindeki bantla alakalı bir sorunmuş diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fakat urunu ABD den aldim ve ben su an Isvecteyim.Kargo filan yapip ABD`ye mi gondermem lazim ?
  • bence sen yakınlarda bir yerde apple store varsa git sor. arama ile çözüm olmuyor o işler maalesef..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulunduğum şehirde ne yazık ki apple store yok.Diger apple satıcıları(elektronik marketler vs. ) yetkıye sahıp mı acaba bu konuda ?
  • bulunduğum şehirde yetkili servise gittim ürünün garanti süresi geçmiş dedi.1 Yılmış garanti süresi ama benim anlamadığım aynı ürn Türkiye'de 2 yıl garntili.Bu farkı oluşturan nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zazazingo

bulunduğum şehirde yetkili servise gittim ürünün garanti süresi geçmiş dedi.1 Yılmış garanti süresi ama benim anlamadığım aynı ürn Türkiye'de 2 yıl garntili.Bu farkı oluşturan nedir ?

Türkiye anayasası min. 2 yıl gerekli tutuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Garanti sürem geçti için yapacağım tek şey youtube'daki videolar yardımı ile cihazı kendi başıma tamir etmeye çalışmak.Umarım gerçekleştiririm :)
  • quote:

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Garanti sürem geçti için yapacağım tek şey youtube'daki videolar yardımı ile cihazı kendi başıma tamir etmeye çalışmak.Umarım gerçekleştiririm :)

tamir edebildiniz mi hocam ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FXXK

quote:

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Garanti sürem geçti için yapacağım tek şey youtube'daki videolar yardımı ile cihazı kendi başıma tamir etmeye çalışmak.Umarım gerçekleştiririm :)

tamir edebildiniz mi hocam ? :)

Açtım ama tekrar kapayamadım kısacası elimde kaldı. Alet çok ufak büyük ustalık istiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.