Şimdi Ara

Ipod Classic Kulaklık Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ipod Classic sipariş ettim bir kaç güne gelir, 100-200 TL fiyat aralığında, bass gücü yüksek, ve dışarı çok ses vermeyen bir kulaklık almak istiyorum. Dinlediğim müzik türü ise Rap, kulak içi olarak silikonlu kulaklıkları tercih ediyorum ama kabloları ince olduğu için çabuk yıpranıyor, tavsiye edeceğiniz kulaklığın dayanıklı olmasını da isterim açıkcası. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• ben de bu konuda cevap bekliyorum.
  • IPod classic için bugün sony rich bass mMDR-EX50LP aldım .ilk deneyim oldukça iyi bass vuruşu güçlü benim için,bu yüzden eQ ayarıyla düşürdüm.ses burn in ile 1 ayda berraklaşır.fiyata göre iyi bence.Bass sevenler hoşlanacaktır..
  • ahh bunun yanında sennheiser ın kumandalı modelini ve üstünde kedicik( hello kitty )olan bir kulaklığı önerdiler media markt da.bu ucuz olduğu için tercih ettim 60 tl civarıydı.
  • Cks90
  • ATH CKS90
  • x-testers ve Dr Dre. gerekli cevabı vermişler gerisi lüzumsuzdur. Konu kilit.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oFaRocK

Arkadaşlar Ipod Classic sipariş ettim bir kaç güne gelir, 100-200 TL fiyat aralığında, bass gücü yüksek, ve dışarı çok ses vermeyen bir kulaklık almak istiyorum. Dinlediğim müzik türü ise Rap, kulak içi olarak silikonlu kulaklıkları tercih ediyorum ama kabloları ince olduğu için çabuk yıpranıyor, tavsiye edeceğiniz kulaklığın dayanıklı olmasını da isterim açıkcası. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Merhaba audio technica cks90 satıyorum , dilerseniz aşağıdaki linki tıklarsanız ilanıma göz atabilirsiniz...

http://forum.donanimhaber.com/m_56340531/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56340531

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.