Bildirim
ipod da şarkı düzenleme yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
itunes u ac, ipod unu bilgisayara bağla,
ipod un goruldukten sonra muzik bolumunde playlist i ac, actıktan sonra listedeki sarkılardan, atıyorum sanat muzigi olanların hepsini sec,
nasıl yapacaksın, ctrl ye basarken, ilgili her sarkının ustune cursor u getirip, bir kez tıklayarak seciceksin, sonra sağ mouse tusunu tıkla ve ilgili menu gelsin,
oradan ''get info'' -bilgiyi getir olabilir turkcesi- yu sec, summary -ozet- albums, vs gibi bilgiler var. birinin altında genre yazıyor. yani turu girebilecegin bir yer var. oraya bul ve turu tanımla, sonra kaydet de, duzenleme yapılsın.
bu kadar, kurcala itunes u cozersin. yalnız bazı parcalarda mp3 bilgisi koruması oluyo, onu mp3tag programı ile degistirebilirsin. kolay gelsin. -
teşekkürler üstat
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- rootdir nedir
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- kulaklığın sesi azaldı
- airpods pro 2. nesil özellikleri
- airpods pro sıfırlama
- airpods 4. nesil özellikleri
- airpods güncelleme
- ipod touch 8. nesil
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X