Şimdi Ara

ipod görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende ipor nano 4gb var itunes i yukledim yukler yuklememz bilgisayarımdaki 30 parçayı ıpod a yukledi sonra update yap dedi yaptım lakın sorun var yuklenemedi dedi tekrar yukledim restore ettim itunes son versiyondasın dedi şimdi ipod ile bilgisayara bağlantı yaptığımda itunes açıklıyor listeyi guncellemek için işleme başlıyor lakin hata mesajı veriyor bilgisayarıma girdiğimde ıpod bçlmesine tıkladığımda bu alanı açamssınız diyor biri yardım etsin lütfen

• iTunes un son versiyonlarında bi bokluk var. Eski bi tane dene, 7.7 mesela.
  • ama tukurecem bu ıpod a bu nasıl iş ya içine bir açıklama yazmazlar zorla itunes saçmalığını indittiriler verdiğin paraya mı acırsın iki gunden beri bunla uğraştığıma mı yanayım usta çok sağol
  • murtezacan yardımın için sağol evet gerçekten bu son versiyonda sorun var eski versiyonu yukledim gerçi o da çalışmadı update yaptım yine son versiyona geçtim butun parçaları yukledim ama bir sonrakınde yıne program kafayı yedi yine ıpod u görmedi
  • 7.5 i dene Dostum şunu belirtmek isterim ki bu iTunes u silsen bie izleri kalıo b.sayarda tamamen imha etmek çok zor şerefsizi Yani sen eski bir versiyon yüklesen de hala son iTunes un kalıntıları sana sorun yaşatıyo. O yüzden ara tara iTunes veya iPod ile ilgili ne kadar dosya falan ne var ne yok kaldır sil yok et b.sayardan. iTunes tan arınmış olmalı makine. Sora 7.5 i yükle bakalım bi de böyle dene. Denediğim bi yol bu, faydası olabilir.
  • evet usta dediğin gibi çok deli bir program kalıntılar gitmiyor eski programı yükledim çalışmadı güncelledim tekrar daha iyi oldu şimdi parça atabiliyorum lakin program öyel bir takılıyorki programı kapattığım halde bilgisayarı kapatırken bilgisayar kapanmıyor program hala arkada çalışıyor mecburen power tuşuna basıp kendim kapatıyorumbilgisayarı bu zıkkımı your unınstal programı bile temizleyemiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.