Şimdi Ara

ipod ipad için whatsapp yükleme işlemi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
4
Favori
51.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oguzoguz777

Kardeşim Lütfen Sana Zahmet Atarsan çok Mutlu Olurum

Üstteki mesajımdaki şeyi denedikten sonra bana pm atın

Edit; Arkadaşlar, bu dosyayı her cihaza atarsak olmuyor. Yani sizin bana numaranızı vermeniz lazım, daha sonra size gelen onay kodunu bana yollamanız lazım. Daha sonra o dosyaları kopyalayarak size atacağım. Her isteyene verilmiyor bu dosya, her numara için ayrı dosya oluşuyor. Yani pat diye istediniz dosyayı verdim öyle olmuyor işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burning Desire -- 21 Temmuz 2013; 16:23:28 >
  • Benim Sana Onay Kodunu Vermem İçin Senin Bana Önce Dosyayı Vermen Gerekmiyormu Çünkü Zaten Giremiyorum Ya Sıkıntı Orada Onay Kodunu Gönderemediğim için

Not:Sen Bi Upload Etsen Konunun Altına Rica Etsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzoguz777

Benim Sana Onay Kodunu Vermem İçin Senin Bana Önce Dosyayı Vermen Gerekmiyormu Çünkü Zaten Giremiyorum Ya Sıkıntı Orada Onay Kodunu Gönderemediğim için

Not:Sen Bi Upload Etsen Konunun Altına Rica Etsem

Hayır. Sen bana telefon numaranı vereceksin, ben WhatsApp'a yazacağım, senin telefonuna onay kodu gelecek ve daha sonra onu bana vereceksin ben onaylayıp dosyaları atacağım. Şimdi dosyaları atsam uyumsuz diyor. Anlaşılmıyor sanırım.
  • Burning Desire kullanıcısına yanıt
    pm attım hocam, vallahi çok yardımseversiniz teşekkürler.
  • JB yapmadan Whatsapp calistirmanin bir yolu yok mu yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirae -- 22 Temmuz 2013; 21:20:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirae

.

Bi sey mi dedin?

• yok arkadaşlar. ipad 4 e jb'siz whatsapp yüklenmiyor bilginiz olsun hiç uğraşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinekahve

quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

bir daha konu açılır açılmaz şıp diye damlayanı öpsünler.

madem ipadde çalışmıyor neden emin olmadan başlık açıyorsunuz anlamıyorum yaw

konu çöpe gidebilir

Bem ipad 3 sahibiyim kullanıyorum rahatlıkla adam doğru yazmış yanlış olan birşey senin cihazda demekki

Anlattığı şekilde sadece yüklersin açamazsın anca senin dediğin gibi jb lazım adam jbsiz yaptığını söylüyor ne whatspad var ne jb

• Tablette apsfree programında whatssapp uygulaması free gözüküyordu ipad içinde çıkmış zannettim sana bilgi vermiştim ipod'muş sildim sonra :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirae

Tablette apsfree programında whatssapp uygulaması free gözüküyordu ipad içinde çıkmış zannettim sana bilgi vermiştim ipod'muş sildim sonra :)

iPad 3'te var ama iPod ile iPad'in Whatsapp calistirma mantigi ayni zaten:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Burning Desire

Arkadaşlar, JB'siz kullanıyorum ben. Alttaki videodaki gibi yaptım, gayet te kullanıyorum. Jailbreak falan da yok. Aşamalar alıntı değildir.

Aşamalar;

-Uygulamayı iPod ya da iPad'e 25pp ile yükleyebilirsiniz. Daha sonra bir iPhone'da WhatsApp indirilmiş ve numara aktifleştirilmiş olmalı.

-Bilgisayara iPhone'u bağlayın.

-iTools ya da iFunBox'ı açın.

-Uygulamalar bölümünde WhatsApp'ın dosyalarında Documents ve Library'i bilgisayarınızın bir yerine kopyalayın.

-iPod'u ya da iPad'i bağlayın.

-Yine aynı şekilde WhatsApp dosyalarına girin, Documents ve Library'i bilgisayarınızda olan ile değiştirin. (iTools'ta bir hata olacak, sorun değil.)

İşlem tamam, artık kullanmaya başlayabilirsiniz. Yalnız bir WhatsApp numarası bir cihazda kullanılabilir. iPhone'da yeniden yüklemek için uygulamayı yeniden silip yüklemeniz gerekiyor.

iFunBox indirme linki :http://www.i-funbox.com ya dahttp://www.gezginler.net/indir/i-funbox.html

iTools indirme linki (önerimdir) :http://itools.hk/multi_lang_pc_download.htm ya dahttp://www.gezginler.net/indir/itools.html

Video;

https://www.youtube.com/watch?v=RVjgvChKaZg

hocam çok teşekkürler anlattığın yöntemle iPad ime yaptım. JAİLBREAKSİZ !!!

yapamayanlar içinde soylıcegım sey whatsapp ı ılk actıgınızda operator degısıklıgı sorusuna hayır demenız gerekıyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: grslbdn

1) itunes uygulamalardan whatsapp uygulamasını masa üstüne alıyorsunuz.

2) ipad veya ipod pc bağlantı yapıyorsunuz ve ifun box programını açıyorsunuz.

3) İfun box uygulaması açıldıktan sonra cihazınız otomatik olarak ifun box programı ile eşleşiyor ve ifun box ekranının sol üst köşesinde ifun box clasic butonuna tıklayın hemen açılacak olan sayfada sol tarafta cihazınız üstüne tıklayın.

4) Açılan pencerede User aplication göreceksiniz o butonu çift tıklayarak açın.

5) Açılan pencerede cihazınızdaki yüklü olan uygulamaları göreceksiniz.

6) Üst tarafta install app yazan butonu tıklayarak masa üstüne aldığımız whatsapp uygulamasını yükleyin.

7) Artık cihazınızda whatsapp uygulaması yüklenmiş oldu hayırlı olsun.

8) Cihazınızda whatsapp telefon numarası isteyecektir başka bir numara girerek ikinci bir hesap oluşturabilirsiniz eğer kendi numaranızı girerseniz telefonunuzdaki whatsapp yeni cihaza aktarıldığı için diğer cihazınızda kayıt silinecektir. başka bir numara kullanıp iki whatsapp uygulamasınıda kulanabilirsiniz ben öyle yaptım kolay gelsin...

ipod ipad için whatsapp yükleme işlemi

I pad 2 wırelles kullanıyoru bu dedıklernızı gecerlımı gene

• bobmrly B kullanıcısına yanıt
    ipad 4 mü kullanıyorsunuz?
  • ydn06 kullanıcısına yanıt
    evet müşterimin ipadiydi. 6.1.3 ile geldiği için cihaz jb yapamadım ama bu yöntemle whatsapp kuruldu 2 saate yakın kullandım hıc bır sorun cıkmadı
  • bobmrly B kullanıcısına yanıt
    Burning Desire kullanıcısına yanıt
    valla yüklendi yaşasın çok sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 25 Temmuz 2013; 16:57:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobmrly

evet müşterimin ipadiydi. 6.1.3 ile geldiği için cihaz jb yapamadım ama bu yöntemle whatsapp kuruldu 2 saate yakın kullandım hıc bır sorun cıkmadı

Güle güle kullanın.
  • Burning Desire kullanıcısına yanıt
    yolunu dört gözle beklemedeyim hocam
  • ipad mini 6.1.3 no jb kurdum oldu.teşekkürler.
  • aynı yöntemle jb siz 6.1.3 ipad mini yükledim oldu..teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.