Şimdi Ara

ipod ipad için whatsapp yükleme işlemi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
4
Favori
51.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bedfellow

şuna br cozum bulun beyler

7.0.2 mi senin de ?

ondanda olabilir gibi geliyor bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: turank

quote:

7.0.2 mi senin de ?

6.1.3. bende kullanıcı adını ve sıfreyı gırınce masaustune atıyor dırekt olarak.ama whatsappı 25pp den ındırınce senın 2.fotodakı uyarının aynısını alıyorum
  • quote:

quote:

quote:

7.0.2 mi senin de ?

6.1.3. bende kullanıcı adını ve sıfreyı gırınce masaustune atıyor dırekt olarak.ama whatsappı 25pp den ındırınce senın 2.fotodakı uyarının aynısını alıyorum

ifun boz
    25pp

hiç farketmiyor aynı hata.

en son itoolsddan indirdim uygulamayı ifunboz la yukledim geri bu sefer appstore kullanıcı adı şifre istedi yine güm üzgünüz uyarısı.

çare yok gibi. hat aldıktan sonra bi restore ve tekrar deneyeceğim.

• ipod touch 5 6.1.3 sürümü için de whatsapp yüklemeyi başaran varsa anlatsın lütfen uzun zamandır uğraşıp yapamadığım bir iş offf
  • quote:

quote:

quote:

7.0.2 mi senin de ?

aynı olaylar bende de oluyor malesef ne yapacaz bilmiyorum jb desen olmuyor 6.1.3 için jb de gelmiyor kaldık öle sap gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuBi

DİKKAT: Arkadaşlar, ben henüz araştırma safhasındayım ve şöyle bir şey öğrendim: PP25 ile bir uygulama yükledikten sonra, o uygulamanın yüklendiği Apple cihazı bilgisayara bağlı iken BİR DAHA KESİNLİKLE iTunes'u açmamalıymışsınız; yoksa iTunes, eş zamanlama yapacağından, PP25 ile yüklenen uygulamalara girdiğinizde Apple Kimliği isteyecek ve -doğru dahi girseniz- bahsi edilen işlem sonlanacakmış. Buna dikkat etmelisiniz.

Bunu yapan arkadaşların, cihazını RESTORE etmesi gerekiyormuş. Restore edene değin de söz konusu yazılım (PP25) ile yüklenen uygulamaları asla açamıyormuşsunuz. Bunu, bir forumda PP25 ile alakalı bir rehber hazırlamış, tecrübeleriyle konuşan arkadaşın rehberinde okudum. Yani bu da demek oluyor ki; PP25 kullanacaksanız, iTunes yazılımını bir daha kullanamayacaksınız. Alternatif olarak iTools kullanabilirsiniz.

Sizlere bu bilgiyi verdikten sonra kendi sorularıma geçiyorum;

Burning Desire kardeşim, kafamı kurcalayan birkaç soru var:

1-) İlla PP25 ile mi indirmek gerekiyor? Araştırdığım kadarıyla bu program, "crack"lenmiş uygulamaları indiriyor. Yani biraz sivrizekâlılık olacak gibi; fakat iTunes ile indirdiğim iOS (.ipa) dosyası olmaz mı? Çünkü iTunes'a alıştım ve açıkçası PhotoStream özelliğinden vazgeçemem. iTools'u hiç kullanmamış olsam da... Benim öyle acayip "crack"lenmiş uygulamalara ihtiyacım yok. Sade ve sadece ÜCRETSİZ olan bu uygulamayı iPad 4'üme yüklemek istiyorum.

2-) Annemin iPhone'undaki Whatsapp "DATA"sından bu klasörleri kopyalayabilirim. Lâkin merak ettiğim şu; bunlar USER DATA dosyaları mı? Yoksa uygulamanın SİSTEM dosyaları mı? Hoş, o zaman uygulama dosyası ne demeye var, saçmalıyorum ama bu kafamı karıştırıyor.

quote:

Yalnız bir WhatsApp numarası bir cihazda kullanılabilir. iPhone'da yeniden yüklemek için uygulamayı yeniden silip yüklemeniz gerekiyor.

Bu açıklama da bu kafa karışıklığımı daha da arttırıyor; zira USER DATA dosyaları olduğu aşikâr. Aklıma şöyle bir şey geldi: Annemin "USER DATA"sını iCloud ile yedeklesem ve uygulamayı silsem... Ardından (iPhone'a) yeniden yüklesem ve (iPhone'dan) kendi hesabımla "giriş" yapsam... Ardından iFunBox ile söz konusu klasörleri alsam... Gerekli işlemleri yaptıktan sonra, silip yeniden yükleyeceğim Whatsapp'taki kurulumda annemin hesabını ve yedeklerini geri getirebilir miyim? 1 günde 2-3 kurulum, söz konusu hesapları bloke eder mi dersiniz? (iPhone'ları hiç sevmediğimden, telefonda ANDROID'çiyim. Sevdiğim tek Apple ürünü iPad ve daha yeni sayılırım iOS işletim sisteminde...)

3-) Annemin Whatsapp yedeğini de iCloud'dan yapabileceğimi söylüyor, resmi Whatsapp sitesindeki SSS. Şimdi diyelim ben annemin yedeğini bu şekilde getirdim. Kendi Android'imdeki USER DATA (iOS'a göre) farklı olacağından, (manuel yolla) iPad'e bunu aktarmak imkânsız sanırım. Ve otomatik yolla da en fazla 7 günlük yedeği yükler sanırım sistem. Bunun hiçbir yolu yok gibi; ama yine de -bilmem kaç aylık bir DATA söz konusu olduğundan mütevellit- size sormak istiyorum.

4-) Hadi diyelim bu yöntem ile yükledik... Uygulamanın güncelleme durumları ne olacak?

Hepsini okumadım, üzgünüm. Android ile dediğiniz gibi mümkün değil. Ayrıca güncellemeleri yine 25pp üzerinden yaparsanız sorun olmaz. Keşke olsaydı, ben de denedim.

Edit : [ :( ] yazmıştım, smiley olarak bu pörtledi. Şimdi kendimi camdan atmaya gidiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burning Desire -- 14 Ekim 2013; 23:18:42 >

• http://www.youtube.com/watch?v=mDOR9GyXPxc#t=193
    şöle bir video buldum ilk defa böle bir video görüyorum oysa ne kadar basitmiş gibi yapıyor fakat gel gör ki bizde de uyumsuz diyip duruyor off off
  • programı yükledim ama iphone um yok yrdımcı olabilecek biri var mı :(
  • nks0urce N kullanıcısına yanıt
    merhaba, itunes'in yeni sürümünden uygulamalarımı bilgisayarıma aktarmaya çalıştım ama bir türlü başaramadım, nasıl yapabilirim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: damlaakar

merhaba, itunes'in yeni sürümünden uygulamalarımı bilgisayarıma aktarmaya çalıştım ama bir türlü başaramadım, nasıl yapabilirim acaba ?

merhaba

itunesi hiç bir şekilde kullanmayın. küllen zarardır.

itools indirin kullanın. istediğiniz tüm işlemler mümkün. kolay kolay mp3 resim atar siler yedeklersiniz. uygulamalar aynı şekilde. itools 2013 ü indirin. site bazen çalışmıyor bulamazsanız link atarım.undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTech -- 19 Ekim 2013; 23:47:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bboy 2pac

quote:

quote:

quote:

7.0.2 mi senin de ?

aynı olaylar bende de oluyor malesef ne yapacaz bilmiyorum jb desen olmuyor 6.1.3 için jb de gelmiyor kaldık öle sap gibi

hocam ben yaptım bilgin olsun.

kardeşim 4s kullanıyor ben 4 Onun telden aldığım whatsapp uygulamasını direk atınca çalıştı ama benimkinden atınca çalışmadı.

bu arada atma yukleme işlemini şu konudan destek aldım :http://forum.donanimhaber.com/m_71457562/mpage_2/f_//tm.htm#82775794 sadece itools 2013 yetiyor yani.

kardeşimin iphonu sildim sıfırladım. benim clouddan yeni yukleme yaptım ve whatsapp ı ordan pc ye atıp itoolsla ipade yukledim yine olmadı.

sildim whatsapp ı komple kendi hattımıda kardeşin iphone a taktım. whatsappı yeni indirdim aktive ettim. hesap benim yeni whatsapp sadece tel kardeşin. whatsapp ı itools 2013 ile pc ye yukledim ve yine itools ile ipad e geri yukledim oldu. hattı sordu bişey yapmak için hayır dedim ve şu an çalışıyor.

özet geçeyim: çok denedin ve hala olmuyor ise telefonundan indirdiğin uygulama sorunludur. bende olan buydu. telefonundan indirip yapabilmiş birinin telefonunda sende benim yaptıklarımı yaparsan olma ihtimali yuksek

• Çok teşekkür ederim ilk fırsatta deneyeceğim
  • benim gibi iphone bulamayan birine yardım edebilecek var mı bu konuda? varsa pm atabilirse sevinirim.

iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 20 Ekim 2013; 1:56:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

benim gibi iphone bulamayan birine yardım edebilecek var mı bu konuda? varsa pm atabilirse sevinirim.

iyi geceler.

iphonun yok ve hiç whatsapp kullanmamışsanız kimse size uygulama vermez. eğer istediğiniz buysa tabi. size uygulama verenin hesabı size geçer. ve bunuda kimse istemez. haa adam artık kullanmıyordur başka. onuda nasıl bulabilirsiniz bilmem. işiniz zor.
  • JB ile kurulabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapp i ipad e kurdum.
    Yalnız programı eşimin iphone undan aldım ve bende samsung var..
    Sorum şu, kendi cep telefonumu tanıtarak bu işlemi nasıl yaparım? (eşimin dosyalarını kopyalayıp ayarlardan numara değiştir dediğimde mitigate yapacağız tamamını diye bir uyarı aldım ki bu eşimin telefonundan programın uçması anlamına gelebileceğinden geri adım attım)
    Şuan için program kurulu, içinde bulunan eşimin datalarını sildim ve çözüm için fikirlerinizi bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerigelenadam

Jailbreak yapın 10 dk da 10 dk dada gerekli adresleri ekleyin sonra benim gibi kullanın kolayca tüm hepsi forumda mevcut

iPad mini me nasıl jailbreak yapabilirim acaba link atabilir misiniz ve whatsapp yüklemek istiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende program kapalıyken bildirim gelmiyor aynı mı sizdede
  • İphone olmadan whatsapp yüklemenin bir yolu var mıııı

• quote:

Orijinalden alıntı: boostcolic

quote:

Orijinalden alıntı: gerigelenadam

Jailbreak yapın 10 dk da 10 dk dada gerekli adresleri ekleyin sonra benim gibi kullanın kolayca tüm hepsi forumda mevcut

iPad mini me nasıl jailbreak yapabilirim acaba link atabilir misiniz ve whatsapp yüklemek istiyorum

Hort :) ipade whatsapp yuklemek icin once jailbreak yapiyoruz ardından cydiadan whatspadi yukluyoruz ardından 25pp den whatsappi yukluyoruz ve kullaniyoruz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.