Şimdi Ara

ipod kadar kullanışsız mp3 player görmedim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • i tunes kullanmayi ogrendikten sonra kullanmasi kolay ogrenmek biraz zaman aliyor ayrica ipod kullanimi biraz tecrube istiyor ve sarkilari bulmanin en kolay sistemi ipod da
  • quote:

Orjinalden alıntı: yankiuslu

ne bu sakami? i pod sahibi olmadim hic bi zaman ama kotulemenin de bi anlami yok.bir cok arkadasimda war..bende i river ve creative kullanmis biri olarak sunu soyleyebilirim;sarkilarinizi bulma konusunda ipod 1 numara bence..

daha elindeki aleti tanımıyosun muhtemelen
    db scan özelliği diye bişey duydunmu ırıverda
  • Scan Speedi yukselt ozaman sana cazip gelicek...Ipod tasarımı itibariyle daha rahat bulunuyormus gibi geliyo..
  • Şu ana kadar elektronik bir alet alıpta kullanamamak gibi bir hata yapmadım çok şükür. ipod da kullanışsız sayılmaz ama rakipleri daha kullanışlı bu kesin. Sesi de rakipleri kadar iyi değil bu da kesin. Kullanılan malzeme de daha kötü ama fiyat/ performans yeterli yine de.
  • şahsen arkdaşımın ipodunu kullandım illet oldum itunes olmadan hiçbir işe yaramıyor icat.Ayrıca film oynatıyormuş falan filan hikaye.İriver t10 alayım dedim sonra arkadaşımın biri ısrar etti ve MOBİBLU DAH-1500İ aldım ipod kullanan arkadaşlar birde bu ürünü denesinlar bakalım mp3 player nasıl oluyormuş şunu söyleyebilirim elinize almadan kullanmadan bilemezsiniz farkı.Creative,ipod ve mobiblu karşılaştırması yaptık mobiblu epeyce bir önde bu işte.Özellikle mobibluda:
    -çok küçük
    -radyo,ses kayıt,radyodan kayıt
    -Dosyalar içinde gezinme,tarih ve saat ayarlama
    -Belirlenen iki nokta arasında çalabilme
    -şarkı çalarken dosyalar içinde gezinme ve ayarları değiştirme
    - srs-wow özelliği deli bişey
    -Sürükle bırak olarak şarkıları sorunsuzca atabiliyorsun

• ipod dünyanın en kötü mp3 playerıdır arkadaşlar bu nedenle mp3 player pazarının yaklaşık %70 i apple ım elindedir. bu oran tamamen kalitesizliğin de başarıyı getirebileceğinin bir ispatıdır.
  • ipod sahibi olmayanların ipod u kötülemesi çok olağan birşeydir... ipod sahibi olanların diğer mp3 playerları kötülemesi gibi...
  • Bence de ipod para tuzağından başka birşey değil. Bazı arkadaşlarımızda "ipod olmayanlar laf atmasın" demiş. Bu beğenmemezlik çekememezlik değil ki?
    -Dahili radyosu yok.
    -Manuel Eq ayarı yok. (insan oraya 20 tane hazır eq koyacağına birde manuel koyar kardeşim.)
    -Sürükle bırak mantığıyla ne mp3 ne de video atabiliyorsun. (bu kadar paraya verdiğin cihaza bak sen)
    -Yanında verilen kulaklıkta ne kalite var ne de kumanda edebilmek için tuşlar.
    -Itunes olmadan hiçbir şekilde müdahale edemiyorsunuz. Ben ilk mp3 atma girişimimde az kaldı sinirlenip yere atıyordum.
    -Ses kalitesi ve canlılığı bir çok dinlediğim cihazdan geri.
    -Ekranında analyser yada başka bir atraksiyon yok çalarken.
    -İçindeki müzikleri kablosuz olarak paylaşamıyorsun.
    -Pillerinin ömrü bittiğinde servisten başka yere yaptıramıyorsunuz. Teknik servis ücretide makinanın yarısı.
    -Ses kaydı yapamıyor.

Bu kadar eksiğine rağmen yere göğe sığdıramayan arkadaşlar var. Bence asıl onlar bir i-river, creative, philips yada en basitinden Sonyericsson Walkman kullansınlar da ondan sonra övsünler ipod u. Bu saydığım tüm özellikleri üstelik yarı fiyatına verebilen cihazlar var. Ipod sadece gösteriş meraklılarının bir aksesuarı olmuş. Amerikan müzik yapımcıları destek verdiği için her klipte ve filmde görülünce çok iyi bir cihaz olmuyor maalesef. Bir arkadaşın dediği gibi kalitesizliğin reklamla giderilip satıldığı bir cihaz. Bana hediye gelen ve hiç kullanmadığım Ipod video yu yarı fiyatına sattım üstelik. Alacak olanlara kesinlikle tavsiye etmiyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: QuakeM

Bence de ipod para tuzağından başka birşey değil. Bazı arkadaşlarımızda "ipod olmayanlar laf atmasın" demiş. Bu beğenmemezlik çekememezlik değil ki?
    -Dahili radyosu yok.
    -Manuel Eq ayarı yok. (insan oraya 20 tane hazır eq koyacağına birde manuel koyar kardeşim.)
    -Sürükle bırak mantığıyla ne mp3 ne de video atabiliyorsun. (bu kadar paraya verdiğin cihaza bak sen)
    -Itunes olmadan hiçbir şekilde müdahale edemiyorsunuz. Ben ilk mp3 atma girişimimde az kaldı sinirlenip yere atıyordum.
    -Pillerinin ömrü bittiğinde servisten başka yere yaptıramıyorsunuz. Teknik servis ücretide makinanın yarısı.
    -Ses kaydı yapamıyor.

Bu kadar eksiğine rağmen yere göğe sığdıramayan arkadaşlar var. Bence asıl onlar bir i-river, creative, philips yada en basitinden Sonyericsson Walkman kullansınlar da ondan sonra övsünler ipod u. Bu saydığım tüm özellikleri üstelik yarı fiyatına verebilen cihazlar var. Ipod sadece gösteriş meraklılarının bir aksesuarı olmuş. Amerikan müzik yapımcıları destek verdiği için her klipte ve filmde görülünce çok iyi bir cihaz olmuyor maalesef. Bir arkadaşın dediği gibi kalitesizliğin reklamla giderilip satıldığı bir cihaz. Bana hediye gelen ve hiç kullanmadığım Ipod video yu yarı fiyatına sattım üstelik. Alacak olanlara kesinlikle tavsiye etmiyorum...

1)itunes 7 kullanmayan bir arkadaş daha....
    2)Ekranında albüm kapağını ve lyrics gösteriyor daha ne göstersin...Başka şey gösteren hdd söyle bana...
    3)Diğerleri aksesuar gerektiren şeyler...
    4)Kablosuz birşekilde şarkı paylaşımını hangi mp3 çalar yapıyor ki...Aman zune deme onunda wi-fi'sinin ne işe yaradığını gördük...
    5)30-80GB'lık yerin olcak içinde 7500-20000 şarkı olcak ve sana hala radyo dinliycen he....

SE'i karıştırma bu işe adamlar walkman falan yaptılar ama hala kasa sorununu çözemediler.Joystick sorunlu + kulaklık yerinde iletimsizlik var...

• Ya sen hala böyle şeylere cevapmı veriyon shady?
  • bana görede ipod sadece tasarım satıyor.ses değerleri ise aynı fiyat aralığındaki bir çok cihazdan geri apple ipod ta sadece ticaret yapma yeteneğini geliştirmiş düşüncelerine aynen katılıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: QuakeM

Bence de ipod para tuzağından başka birşey değil. Bazı arkadaşlarımızda "ipod olmayanlar laf atmasın" demiş. Bu beğenmemezlik çekememezlik değil ki?
    -Dahili radyosu yok.
    -Ses kaydı yapamıyor.

• ÖNCELİKLER S.A formu uzun zamandır okuyorum ama katılmıyorum...Neyse burda olaya el atmam gerekli

ŞÖYLE BAŞLAYİM

Ben bu zamana kadar ipod gibi güzel estetik kaliteli ve özellikle SeS kalitesi güzel olan mp3 player görmedim

bide şu şarkı silinme davası İTUNES kullanmayı bilmeyenler tarafından uydurulan bi dalgadır.

parası biraz yüksekte olsa yaptığı işe göre ii demesek bile normaldır.

çok kaliteli video oynatıyor.

SVİDEOZ ses kalitesi aynı demişin nerden vardın bu kanıta hepsini teker teker eline alıp sesinemi baktın

manuel eq ne yapıcan içindekiler yetio vede artıyor bile sanki kendin ayarlasan daha fazla 1 + mı sağlayacak sana

QuakeM ses kalitesi canlılığı birçok cihaza göre geri demişin

tüm dergilerin mp3 player test kategorilerine bakabilirsin adamlar sallamıyor heralde dimi bi bildikleri var

YANİ BEYLER SAYILACAK ÇOK ŞEY VAR KOSKOCA APPLE I BİR KALEMLE SİLİP ATAMASSINIZ

PİYASADAKİ EN İYİ SES KALİTESİNE SAHİP MP3 PLAYERDIR KENDİLERİ HALEN

YORUMSUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

• ipod seste yarışamaz fiyat denkleriyle
  • +1
  • arkadaşım yanlışın var aynı demedim! ipod un ses kalitesi kendi fiyat aralığındaki birçok cihaza göre kötü dedim ayrıca tahmininden çok fazla mp3 player elimden geçti ben bazı arkadaşlar gibi sallama yorum yazmam için rahat olsun birde manual eq yu ne yapıcan diyerek müzik kulağın konusunda bizi bilgilendirmiş oldun her müzik türünün ve şarkının ayrı ayrı tonlamalarının yapıldığını hesaba katarsan manual eq nun ne kadar önemli olduğunu anlarsın söylediğim şey duymasını bilen kulaklar için geçerli tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 4 Aralık 2006; 21:31:08 >
  • DOSTUM FİYAT ARALIĞI AYNI OLAN Bİ MP3 PLAYER GETİR ONDANDA DAHA GÜZEL KABULLENİN ARTIK DAHA NEDEN YORUYOSUNUZKİ KENDİNİZİ

EQ İŞİNE GELİRSEK VALLA DİNLEDİĞİN MÜZİĞE GÖRE OLAN EQ ZIRI AYARLAYINCADA İSTEDİĞİN KIVAMA GELİO DOSTUM

NEDEN KABULLENMİORSUNUZ ANLAMIORUM
  • arkadaşım birincisi söylediğin hiçbir şeyi kabullenme zorunluluğumuz yok ikincisi müzik türüne göre eq dan 60hz i 6db düşürebiliyo musun tabiki hayır ee öyleyse neyi tartışıyoruz ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 5 Aralık 2006; 11:16:17 >
  • körü körüne ipod da ipod diyorsun üstüne üstlük büyük harflerle yazıyorsun.

@by_cash

cowon a bak bi
  • YANLIŞ ANLAMAYIN BEN BUNU DİĞER KONULARDADA TARTIŞTIM BÜYÜK HARFLE YAZIORUM DİYE KIZDIĞIM VEYA SİNİRLENDİĞİM ANLAMINA GELMEZ YANLIŞ ANLAŞILMASIN AMA BEN İPOD DİORUM BAŞKA BİŞEY DEMİORUM O KADAR BU BENİM YORUMUM AMA Bİ ÇOK ARKADAŞ GEREKSİZ Bİ ÇOK KÖTÜLEME YAPMIŞ ONLARA KIZIORUM
  • sen nasıl ipod u seviyorsan, başkaları da sevmeyebilir saygı duymak zorundasın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.