Şimdi Ara

ipod kadar kullanışsız mp3 player görmedim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: omega3

hayır demek istediğim flash disk gibi kullanamamak. itunes'a muhtaç olmak yani.

Flash disk olarak ta kullanabiliyorsun.Bilgisayarım içinden taşınabilir sürücü olarak iPod'u aç ve istediğin formatta dosyayı sürükle bırak.O kadar.(Yanlız şarkıları bu şekilde atarsan o şarkıları çalmayacaktır ama flash bellek gibi taşıma işini yapacaktır.)
    İpod'u ,İtunes ile kullanmak istemiyorsan kullanma.Mesela mplayer veya winamp için 3.parti yazılımlar mevcut.Nette aratıp bulabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asan88

kendim kullanıyorum ipod shuffle daha once ne sesi bu kadar gusel ne de kullanısı bu akdar kolay bir mp3 calar gormedim. adamlar yapmıs. bu baska bilgisayardan mp3 atınca playerin icindekilerin silinmesi de tamamen sacma birsey ona katılıyorum ama adamların bir politikası var sonucta. bunu zaten bilerek alıyorsun ipodu heryerde yazıyo zaten azcık arastırsaydınınz bir seyi almadan once artılarını eksilerini gorurdunuz.

o zaman mp3 çaların mp3 çalar özelliği nerde kalıyor adamlar ''mp3 çalar ürettik, üzerine 2 dolarlık ekran koymaktan imtina ettik, verileri silen bir özelik koyduk, adını da ''shuffle'' koyduk'' diyor, kapış kapış gidiyor bu nasıl bir firma anlamadım. Bazı arkadaşlar da ipod düşmanlığı yapmayın diyor. Kardeşim bu kadar sahtekarlığa vicdanım müsade etmiyor, içimi döküyorum işte :))

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.