Şimdi Ara

iPod klasik artık yok! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 4Crumby

Müzik kalitesi bakımından üst düzey ürünlerdi umarım yenilenirler. Bluetooth radyo gibi özellikler ve daha ince bir yapıda olursa yine kendi piyasasını canlandırır.

müzik kalitesi bakımından yerlerde sürünen ürünlerdi 6g ve 7g. tek artıları arşivlik kapasiteleri.
    hoş artık 5g ve 5.5g serilerine 120gb ve 240 gb hdd takarak çözülebiliyor bu sorun. bu iki seriye ait ses kalitesi de cabası(diymod vs)
  • Benim classicim var gümüş renkli, sonlanınca değeri daha da arttı gözümde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Italoman

Benim classicim var gümüş renkli, sonlanınca değeri daha da arttı gözümde.

Jobs hayatta olmus olsaydi zannetmiyorum ipod klasigi sonlandiracagini, onun icin muzik onemliydi ve mutlak suretle flash hafiza, beraberinde yazilim ve yeni bir tasarimla ipod klasigi ayakta tutmak icin calisirdi diye dusunuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır bir tanesine sahip olmak istemişimdir. İmkanım olduğunda ufak bir araştırma yapmam gerekli yoksa yazık olacak :)

• http://www.milliyet.com.tr/ipod-tarih-oluyor/ekonomi/detay/1938245/default.htm

Bu linkteki haberden anladğım ipod'un komple üretimden kalktığı yani artık ipod'un hiç bir modeli üretilmeyecek ve satılmayacak.
    ekimde yapılacak etkinlikte de ipod touch 6 tanıtılmazsa bu iş bitmiş demek demektir kimse artık ipod touch veya herhangi bir ipod beklemesin.
    Sony ye gün doğar böyle olursa ardı arıdına her ay yeni bir walkman tanıtır.
  • Ben de 192khz/24bit ipod bekliyordum, yazık oldu. Sony, iriver, fiio, cowon hepsi çıkardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben de 192khz/24bit ipod bekliyordum, yazık oldu. Sony, iriver, fiio, cowon hepsi çıkardı.

Apple daha cok telefon uzerinde yogunlasti hocam, yada ipodlari organize edecek biri olmayinca bu hale geldi o yuzden jobs`a bagliyorum. Ben en cok Flac`in gelmesini isterdim ama 24 bit biraz hayali olurdu. Diger firmalar tabiki profesyoneller uzerinde calistirken haliyle gercek studyo kalitesini yakaladilar ve ozellikle Sony`nin ZX1 modeli cok ama cok saglam bisey olmus.

• Diğer hi-fi cihazların classice göre üstünlüğü sadece ses, onun dışında tasarım, yazılım, pil süresi, depolama yönünden resmen sınıfta kalıyorlar. ZX1'de android işlemci var, dokunmatik, yazılım hoşuma gitmiyor. AK120 çok pahalı. Fiio classicten esinlenerek X5'i çıkardı. Ben classice dok çıkışından amfi bağladım, tadından yenmiyor.

• quote:

Diğer hi-fi cihazların classice göre üstünlüğü sadece ses, onun dışında tasarım, yazılım, pil süresi, depolama yönünden resmen sınıfta kalıyorlar. ZX1'de android işlemci var, dokunmatik, yazılım hoşuma gitmiyor. AK120 çok pahalı. Fiio classicten esinlenerek X5'i çıkardı. Ben classice dok çıkışından amfi bağladım, tadından yenmiyor.

Amfi baglamakla iyi etmissiniz ozellikle arsiviniz alacsa performans alirsiniz. Bende Sony`nin playerlerinde Android isletim sistemi kullanmasi taraftari degilim, basitce bir sistem ve arayuz yeterlidir cunku sadece muzik dinlenecek. Sanirim ipod touchla birlikte ivme buraya gelisti. Bende diger firmlarari pek sevemiyorum ama Sony nin gecmisten gelen bir hatirasi var almak durumda olsam kesinlikle ZX1 i alirdim suanda.

• Amazon'da en çok satan mp3 player listesinde şu an classic 1 numara, şaka gibi

• Çocukken bundan çok isterdim şimdi üretimi duruyor.

• Hey gidi günler.
  • Mp3 calar piyasasi bitmek uzere bildiginiz gibi 2000'lerde discman denilen cd calarlsr cok populerdi fakat agir olmasi 1-2 saatte tukenen pili ile buyul dezavantaj olusturuyordu sonra ipod ge mp3 calarlar piyasaya giris yapinca cop oldu.piyasadan silindi. Demek ki sira ipod'a gelmis. Akilli telefonlar mp3 calar ce turevlerini bitirdi. Evet bu isten tek sony karli cikar. Bi de cinli cakma ureticiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Classic gitmişse diğerlerinden hayır beklemem diye genelledim.
  • classic yoksa bende yoğum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.