Bildirim
ipod'larla beraber verilen kulaklığın kalitesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hoca saygılar, sennheiser cx300II almıştım mediamarketten 100 liraya 130 du 30 lira müşteri memnuniyetsizliği ile düşmüşlerdi bi önceki aldıım kulaklıklardan akg k309 almıştım dandikti anlıycaın kulakiçi senheiser cx300II ile müzikten gerçekten keyif alıyosun mp3 çalarda apple olunca çok keyifli oluyor selamlar.. -
Benim korktuğum o kadar para verip de iPod'un orjinal kulaklığından aman aman bir fark olmazsa diye.quote:
Orijinalden alıntı: ontristatis
hoca saygılar, sennheiser cx300II almıştım mediamarketten 100 liraya 130 du 30 lira müşteri memnuniyetsizliği ile düşmüşlerdi bi önceki aldıım kulaklıklardan akg k309 almıştım dandikti anlıycaın kulakiçi senheiser cx300II ile müzikten gerçekten keyif alıyosun mp3 çalarda apple olunca çok keyifli oluyor selamlar..
1-2 sene önce meizu + sennheiser cx400-II ikilisini kullanmıştım (sonra okulda çalındı bunlar herneyse :)) Sesinden memnundum ama tam hatırlamıyorum, şu an dinlediğimle kıyaslayamıyorum haliyle. Bu iPod'un kulaklığı da çok kötü gelmior kulağa :( Ne yapayım sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 15 Haziran 2011; 0:21:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: rextr
Benim korktuğum o kadar para verip de iPod'un orjinal kulaklığından aman aman bir fark olmazsa diye.
1-2 sene önce meizu + sennheiser cx400-II ikilisini kullanmıştım (sonra okulda çalındı bunlar herneyse :)) Sesinden memnundum ama tam hatırlamıyorum, şu an dinlediğimle kıyaslayamıyorum haliyle. Bu iPod'un kulaklığı da çok kötü gelmior kulağa :( Ne yapayım sizce?
Okumadim ama ep 630 al gitsin bende ondan var gercekten cok buyuk fark oluyor.. Bir kere yalitim var yani dunyadan soyutlanmak yetiyor bide ustune ses kalitesi yeter sana.. -
sennheiserları ve ep630u geç öncelikle. Bütçen ve dinlediğin müzik türleri nedir?quote:
Orijinalden alıntı: Klackquote:
Orijinalden alıntı: rextr
Benim korktuğum o kadar para verip de iPod'un orjinal kulaklığından aman aman bir fark olmazsa diye.
Okumadim ama ep 630 al gitsin bende ondan var gercekten cok buyuk fark oluyor.. Bir kere yalitim var yani dunyadan soyutlanmak yetiyor bide ustune ses kalitesi yeter sana..
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: enginco06
sennheiserları ve ep630u geç öncelikle. Bütçen ve dinlediğin müzik türleri nedir?
60-80TL diyelim. Tekno-Dance-Pop-Rock-Metal -
quote:
sennheiserları ve ep630u geç öncelikle. Bütçen ve dinlediğin müzik türleri nedir?
Ticaret adamı . -
quote:
Orijinalden alıntı: E2
quote:
Ticaret adamı .
Yok be yaa pazarlama niyetiyle yazmadım hiç -
quote:
quote:
quote:
Ticaret adamı .
Yok be yaa pazarlama niyetiyle yazmadım hiç
Pazarlama niyetli mesajının habercisi olarak gördüm ben kardeşim .
-
Ula kulaklık önerisi isteyenlerin konularına pazarlama niyetiyle yazarken rahatsız oluyordum zaten, toptan yazmaktan vazgeçecem bundan sonra..quote:
Orijinalden alıntı: Kapıcizzetquote:
quote:
quote:
Ticaret adamı .
Yok be yaa pazarlama niyetiyle yazmadım hiç
Pazarlama niyetli mesajının habercisi olarak gördüm ben kardeşim .
Alıntıları Göster
-
ipoddan alabileceğiniz ses kalitesi çok yüksek kulaklıkların hakkını vermeyecektir.. bunu düşünerek hareket edin..quote:
Orijinalden alıntı: Engin.
Ula kulaklık önerisi isteyenlerin konularına pazarlama niyetiyle yazarken rahatsız oluyordum zaten, toptan yazmaktan vazgeçecem bundan sonra..
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Bekomu
ipoddan alabileceğiniz ses kalitesi çok yüksek kulaklıkların hakkını vermeyecektir.. bunu düşünerek hareket edin..
çok yüksek kulaklıklar derken, ipod derken, hangi yüksek kulaklıklar ve hangi ipod'lardan bahsetmek istediniz. -
Anlayamazsın, zorlama derim
quote:
Orijinalden alıntı: SE_GuRu
quote:
ipoddan alabileceğiniz ses kalitesi çok yüksek kulaklıkların hakkını vermeyecektir.. bunu düşünerek hareket edin..
çok yüksek kulaklıklar derken, ipod derken, hangi yüksek kulaklıklar ve hangi ipod'lardan bahsetmek istediniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: H.
quote:
quote:
çok yüksek kulaklıklar derken, ipod derken, hangi yüksek kulaklıklar ve hangi ipod'lardan bahsetmek istediniz.
eyvallah haklısın galiba
-
eger ipod touch ın kulaklıgını biliyorsan (standart heralde) onu acıklıyım sanaquote:
Orijinalden alıntı: dESiLVerquote:
Orijinalden alıntı: H.
quote:
quote:
eyvallah haklısın galiba
Alıntıları Göster
bende senheiser mx170 var apple ın kinden daha iyi bas veriyor tizler aynı gibi.bahsettigim kulaklık 25 tl
cx lerden kötü anlıyacan ep den de kötü apple ın ki
-
quote:
Orijinalden alıntı: nekao
eger ipod touch ın kulaklıgını biliyorsan (standart heralde) onu acıklıyım sana
bende senheiser mx170 var apple ın kinden daha iyi bas veriyor tizler aynı gibi.bahsettigim kulaklık 25 tl
Beklediğim cevap buydu, teşekkürler.. Bir de şu empedans meselesi ipod touch da 32 ohm'muş. Alacağım kulaklık 32 ve daha düşük olması gerekiyor değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 16 Haziran 2011; 20:32:23 > -
Kardesim izninle buraya yazıyorum, yeni konu acmamak icin. Ben de iPod'un kulaklıgından hic memnun degilim ve kaliteli bir kulaklık arayısındayım. Sennheiser HD 418 ya da HD 428 nasıldır, iyi gider mi?quote:
Orijinalden alıntı: rextrquote:
Orijinalden alıntı: nekao
eger ipod touch ın kulaklıgını biliyorsan (standart heralde) onu acıklıyım sana
Beklediğim cevap buydu, teşekkürler.. Bir de şu empedans meselesi ipod touch da 32 ohm'muş. Alacağım kulaklık 32 ve daha düşük olması gerekiyor değil mi?
Alıntıları Göster
Genelde thrash ve heavy metal dinlerim, istisnaları olmakla birlikte.
Not: Cihazım iPod Touch 4G.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Eli Wallach
Kardesim izninle buraya yazıyorum, yeni konu acmamak icin. Ben de iPod'un kulaklıgından hic memnun degilim ve kaliteli bir kulaklık arayısındayım. Sennheiser HD 418 ya da HD 428 nasıldır, iyi gider mi?
bütçe nedir ? -
quote:
quote:
Kardesim izninle buraya yazıyorum, yeni konu acmamak icin. Ben de iPod'un kulaklıgından hic memnun degilim ve kaliteli bir kulaklık arayısındayım. Sennheiser HD 418 ya da HD 428 nasıldır, iyi gider mi?
bütçe nedir ?
200 liraya kadar diye dusundum, gerekirse artabilir. -
TDK EB-900 siparişi verdik bakalım hayırlısı...quote:
Orijinalden alıntı: F355 Challengequote:
quote:
bütçe nedir ?
200 liraya kadar diye dusundum, gerekirse artabilir.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- bluetooth kulaklık açılmıyor
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- kulaklık tamiri
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- airpods seri no sorgulama
- ikko active buds
- airpods 4. nesil ne zaman çıktı
- airpod 4
- realme buds air 6 pro
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X