Evet ilk başta forumda ikinci el cdma iphone almayı düşünüyordum sonra bi arkadaşım kafamı karıştırdı garanti vs derken bana ipod touch 4g aldırdı. O zamandan beri pek bi ısınamamıştım tam anlamıyla cihaza. Biraz kötü davranıyordum ona fakat zara verecek kadar değil şöyle söyliyim arkadaşım o kadar özen göstermesine rağmen benimki daha az çizik barındırıyordu vs vs. Neyse bugün okulda başka bi arkadaş oyun oynamak için aldı ipodu. sol eliyle tutup sağ eliyle vuruyordu ipoda ama yavaş çok hızlı değil. Sonra baktık ki power tuşu içe göçmüş. çıkarmaya fln çalıştık olmadı. Sonra eve geldim hemen araştırdım ne yapılabilir diye. Türkçe sayfa bulamadım. Neden ing ye fln bakmadım bilmem. sonra ipod un açılış videsounu aramaya başladım bi tane buldum. Aşamaları tek tek uyguladım açtım içini buraya kadar sorun yok güç tuşunu biraz oturttum yerine sonra ekranı tekrar taktım. şarja bağladım cihazı baktım ki ekran bozulmuş beyaz bi ekran var sol ve sağ altta da mor kısımlar. O an bana ipod aldıran arkadaşa biraz saydım :) sonra dedim ki bitmiştir benim için. Şuan çekmecede öyle açık bi şekilde duruyor ne yapsam bilemedim. Yeni ekran vs uğraşacağımı sanmıyorum çünkü o paraya yeni ipod alınır biraz daha eklersek. Böyle bi anı oldu işte. siz ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım? Sağlam kalan parçaları satmayı düşündüm alan olur mu acaba? Yardım edersenız sevinirim Hadi iyi akşamlar. ss isterseniz atabilirim.
bence yinede bi servise götür sen onu
quote:
Orijinalden alıntı: 16hakan16
bence yinede bi servise götür sen onu
Cihazı açınca garantisi gitmiyor mu?
böyle durumlarda kullanıcı hatası deyip garanti dışı sayarlar.