Bildirim
Ipod Nano 2 gb sorun!
TP-Link Tapo T315, Akıllı Sıcaklık ve Nem Monitörü, Ücretsiz Veri Depolama, LCD Ekran, Gerçek Zamanlı Bildirimler, Pil Dahildir, Alexa ve Google Home ile Çalışır, Tapo Hub Gereklidir Ayrıca Satılır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cd sini önce yuklemelisin. -
Hocam yeni nesil i-pod nano ların en düşük kapasitelisi 4gb tır.
Muhtemelen sizdeki çakma.
eğer orjinal i-pod sa i-tunes yüklemenniz gerekir -
katılıyorum. -
wmp tanımadı mı,benm bir tanıdğımın çakma sony sini tanıyım müzik atmıştı -
internetden de indirebilirsin.. -
indirebileceğim bir link verebilen olursa sevinirim.
media player tanımadı ayrıca.
çakma olduğu aşikar zaten -
bende bilmiyorum linki ama vardır o da mutlaka.. -
çıkarılabilir disk olarak pc tanıyor , içindeki ufak tefek test amaçlı şeyleri de görüyor.
ama takınca tanımlanamadı diye mesaj veriyor pc.
bir türlü işin içinden çıkamadım yardım eden olursa süper olucak.. -
çıkarılabilir disk diye görüyor ve diğer işlemleri de yapabiliyorsan bence cok da fazla uğraşma derim.. sonra onu da görmeyiverir... -
cihazda reset tuşu fln yok mu?eğer vrsa bi onu dene istersen bazen mp3 lerde oluo,ama seninkinde ne olur net olarak bilemiyorum -
reset tuşu göremedim malesef.
dosya aktarımı yapamıyorum ama pc aletin içindeki test amaçlı her alet ilk açıldığındaki şeyleri görüyor.
bir şekilde aleti pc ye tanıtmak ve dosya aktarımını başarmam lazım. -
pc ye tanıtmadan önce mutlaka bağlantı kablosunu kullan. -
yokmu koca forumda çakma ipod u olup da pc ye tanıtmayı başaran , dosya transferi yapan ?? -
hocam başka bir pc de deneseniz muhtemelen olacak.
bilgisayarınızda bir problem var bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X