Şimdi Ara

İPOD NANO 3.NESİL 4GB SİYAH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 2 gün önce yeni çıkan ipod nano 3.nesillerden aldım.Hfızası 4 gb ve siyah renkte aldım oldukça küçük ama ekranınıda yeteri kadar büyük sizce güzel bir tercih yapmışmıyım ne dersiniz?

• 3g 4gb lerin siyahı çıkmadı diye biliyorum, sahte ipod değil dimi? değilse de napıyım artık şansımza küseriz.
  • Diğer renkler var siyahı yok daha Türkiye'de resmini çekip gönderirsen ipodu orjinal olup olmadığı anlaşılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckm -- 16 Ekim 2007; 16:16:08 >
  • türkiyeden gelmedi almanyadan geldi zaten
  • Doğubankta ben gördüm.4 gb 270 YTL, 8 gb 330 YTL.siyahınıda gördüm.Çok güzel bir cihaz.Ekranıda oldukça kaliteli.
  • Doğubankta ben gördüm.4 gb 270 YTL, 8 gb 330 YTL.siyahınıda gördüm.Çok güzel bir cihaz.Ekranıda oldukça kaliteli.
  • mesaj 4 kere gitmiş.Bugün anlamadığım acayip bir şey var.ADSL Bağlantı kopup duruyor.Telekom greviyle bir alakası olmasın.
  • evet arkadaşlar büyük bir ihtimalla ondandır önemli değil ben de o doğubanktakinleri gördüm aynı dediğiniz fiatta ama garantisi yok oradaki malların
  • ben bir tane daha almak istiyorum bu alettende doğubankta 3.nesil doğubankta şu anda varmı var ise istanbula gidicemde ama siyah renklerinden
    cvplar için şimdiden teşekkürler..
  • Ben de alacağım ama garantisiz oldukları için hala tereddütteyim.
  • irlanda'dan alınsa garantisi ne olur arkadaşlar?
  • http://urun.gittigidiyor.com/IPOD-NANO-4-GB-SON-NESIL-MAGAZA-POSETINDE_W0QQidZZ6575345
    bende dogubankdan almak ıstıyodum fakat bu lınkdekı urunu gordum garatısınden turkıyede yararlanabılırmısım sızce ne yapayım?
  • isteyen olursa 15 Ekim 2007 tarihinde aldığım 3g nano 8gb sıyah ipodumu acil ihtiyaçtan 300liraya satıyorumm..doğubanktan aldım ..isteyen varsa pm atsın.. istanbul kadıköyde elden teslim edilir
    ayrıca doğubank veya x bi yerden alsanız bile ipodların 1yıl uluslararası garantisi vardır..

itunes yükledikten sonra ipodunuzu taktığınızda 2-3 işlemlık bir register sayfası çıkar ve burda ipodunuzun seri numarasını sisteme kaydeder apple...

böylece garanti başlamış olurr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draco1987 -- 20 Ekim 2007; 17:25:11 >
  • ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: longburak

????

anlatamadım sanırım... ipodlar 1 yıl uluslararası garanti ile satılır
    bu garanti siz itunes yükledikten sonra ipodunuzu itunes a takınca ipodun seri numarası çıkar ve 1-2 basit adımdan sonra seri numarası sisteme kayıt edilir böylece garanti başlamış olur
  • Arkadaşlar benm bir yakınım çine gidecek ben ordan ipod 3g aldırmayı düşünüyorum birisine hediye vericemde sizce bir sorunla karşılaşma ihtimalim varmı garanti dışında mesela ses kısıtlaması diye bir şey duydum o falan olurmu ve bilen biriniz varsa orada kaç paradır..
    şimdiden TŞK...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.