Şimdi Ara

ipod nano 3g 8gb sync sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benimde ipod nanom var 3g 8gb hafizalı uzun zamandır kullanıyorum laptopum vardı ilk olarak orda kullanmaya başladım ve sorunsuzca müziklerimi filmlerimi attım hiç bir sorun yoktu
    şimdi yeni bir masaüstü bilgisayar aldım itunes yükledim taktım bikaç sorun oldu sonra zaten müziklerin hepsi masaüstünde de olduğu için eski laptopdan ipodu restore edip bu bilgisayara ilk gün almışım gibi kurayım dedim öyle yaptım ilk baştaki ayarların ardından ipod sync ediliyor ve seçtiklerim atılıyor ama diyelim sync işlemi bitti ve sonra bikaç değişiklik yaptım mesela ipodun disk kullanımını aktifleştirdim ve apply tuşuna bastım fakat ipod komutu algılamadı itunes da syncing ipod yazıyyo ama ipodda bağlı veya eşzamanlanıyor tarzı bir yazı çıkmıyor yani anlıyacağınız ilk bağlantının ardından ipodla bağlantı kesiliyor birdaha normal yollardan bağlanmak mümkün olmuyor buna bir çözüm arıyorum sync edilirken aygıt yöneticisine girip donanım değişikliklerini tara tuşuna tıkladığımda dediğim gibi ipodla bağlantı kuruluyor ama bunu her defasında yapmam gerekiyor yani biraz kıl bi durum
    bunun dışında 1kere yaptıktan sonra yapmaya gerek duyulmayan bi yöntem varsa benimle paylaşırsanız sevinirim yoksa da artık dediğim yöntemle atıcamm

• yok mu yardım etcek yaa
  • yuh be milyon kişi giriyo bi kişiden bile ses yok koskoca sitede bnmle aynı sorunu yaşayıp çözmüş birisi yok mu bee
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.