Şimdi Ara

***iPod nano 5. Nesil**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
7.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, dh de ipod nano için ana konu olmadığını farkettim ve bende yeni bir ipod nano 5. nesil kullanıcısı olarak bu başlığı açtım. Sorunlarınızı, fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. tüm ipod nano kullanıcılarını bekliyoruz.

***iPod nano 5. Nesil**

• ...

***iPod nano 5. Nesil**
  • İpod Nano 5. nesil e yükleyebilidiğimiz bir uygulama,oyun vs. var mı acaba? itunes store'dan araştırdım ama birşey bulamadım.
  • touch harici ipodlara yüklenebilecek free uygulamalar yok zamanında bende cok arastırmıstım nano kullanırken ama ücretli uygulamalar vardı yanlış hatırlamıyorsam
  • Evet bende i-tunes ta buldum 15-20 tane oyun ama hepsi ücretli:( bugün kızılay dan güzel bir kılıf aldım ayrıca ipod nanoma herkese tavsiye ederim. Uygulama bulan olursa paylaşırsa veya pm atarsa çok sevinirim.
  • Arkadaşlar bende Ipod Nano 5. nesil almayı düşünüyorum.Ses kalitesi nasıl? diğer nesillere göre kısık mı yüksek mi.Ipod Touch yada Iphone gibi yüksek ses alabilir miyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakannn1907

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-mp3-mp4-calar-fiyat-dustu-ipod-nano-5g-5-nesil-8gb-orjinal-gumus-renk/detay

bu ılandakı ipod orj mı acaba ipod yazısının altında bir takım seyler yazıyorda

bu resımde göremedim mesela ?http://image5.sahibinden.com/photos/82/34/58/26823458954.jpg

Orijinal. O yazilar da cikartma olsa gerek.

• eyw. birde bir sey daha danısacagım,şimdi 230a falan ipod nano 5.nesil almak mı mantıklı yoksa, ipod classic 80gb falan almak mı mantıklı
  • quote:

eyw. birde bir sey daha danısacagım,şimdi 230a falan ipod nano 5.nesil almak mı mantıklı yoksa, ipod classic 80gb falan almak mı mantıklı

video çekimi,incelik ve radyo senin için önemsizse classic 80gb alman daha mantıklı. bende nano 5 var radyosunu kullanıyorum ve küçük olduğu için seviyorum:)
  • sagolasın,evet radyo önemlı aslında benım ıcın bu bile nano yu tercıh etmemı saglıyor+ufak olması

230a 1 aylık kutulu full akseuarlı buldum nası acaba fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 4 Ağustos 2010; 21:09:23 >
  • quote:

sagolasın,evet radyo önemlı aslında benım ıcın bu bile nano yu tercıh etmemı saglıyor+ufak olması

230a 1 aylık kutulu full akseuarlı buldum nası acaba fiyatı

gecen saturnde 299 du galıba sıfırı
  • Radyo özelliği çok güzel ama bazen sensör takılıyor sizde de oluyormu öyle ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodo_1912

Radyo özelliği çok güzel ama bazen sensör takılıyor sizde de oluyormu öyle ?

sanmıyorum arkadaşlarımda var hiç olmuyor.
  • http://urun.gittigidiyor.com/APPLE-iPOD-NANO-16-GB-SIYAH-5-NESIL_W0QQidZZ29628511

16gb 250ye buldum üsttekinde ise 8gb 235Tl ne yapsam acaba
  • yeni nesil nanolar ne zaman cıkar acaba
  • Diger ipodlarin tanitilacagi zaman, yani eylulde.
  • Eylulde mi ?
    lan yeni aldık daa ipodu
    boşu boşuna mı aldık

Beyler bi de kutudan dock gibi bişi cıktı ama ne işe yaradıgını cozemedim tam,
    ne işe yaradıgını bilen var mı ?
  • Gecmis olsun, her sene periyodik olarak yenilenir bunlar.
    O dedigin seyse dock adaptoru. Uyumlu muzik seti veya apple universal dock vs. varsa, ipodun tam oturmasini sagliyor.
  • Apple ın yeni serileri için basın toplantısının Eylül'den önce , Ağustos'ta yapılabileceği konuşuluyor. Ama kimsenin nano için yeni bir jenerasyon gelip gelmeyeceği ile ilgili kesin bir bilgisi yok. Apple ın kendi sitesinde de böyle bir açıklama göremedim. Acaba bu konularda kesin bir bilgisi olan arkadaş var mı? Eylül de 6. nesil nano larla tanışacak mıyız?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.