Şimdi Ara

Ipod Nano 6. Nesil Acma Kapama Tusu Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar amerikadan getirttigim ipod nano 6. nesil cihazimin kilit tusu bozuldu.Yetkili teknik servis 50 dolar + kdv fiyat cekti. Ben zaten cihazi 100 dolara getirtmistim.. Sizlere sorum Istanbul icinde guvenilir ve uygun bu sorunumu nerede cozebilirim.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• yok mu kimse yardimci olabilecek :(
  • aynı sorunu yaşıyorum bulabildnmi bir servis???
  • hayir gittim besiktastaki yetkili serviste yaptirdim dostum.
  • Benim de ipod'um arızalandı. Eşim yetkili servise götürdü. Soruna bakmadan, tamir yapmadıklarını garantisi bittiği için ücret karşılığı başka model vereceklerini söylediler mecbur kabul ettik. Ama 10 gün sonra benim nano yerine video oynatmayan bu 6. nesilden 300 TL'ye verdiler!!! (Saat olarak kullanılabiliyormuş sanırım. Pek bilmiyorum modelleri de) Üstelik naylon poşet içinde!! Kutu şarj aleti kulaklık hatta kullanma klavuzu bile yok!!!! (Şu anda migrosun sitesinde bile 195tl'ye satılıyor!!!)

Ben hiçbir apple yetkili servisi tamir yapmıyor diye biliyordum. Siz nereye götürdünüz tamir için? Ben bozuk ipod'umu geri almayı talep edicem çünkü.
  • kuzenime vermistim ve o da besiktastaki yetkili serviste yaptirdigini soyledi.Umarim sizin sorununuz da halledilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ada121

Benim de ipod'um arızalandı. Eşim yetkili servise götürdü. Soruna bakmadan, tamir yapmadıklarını garantisi bittiği için ücret karşılığı başka model vereceklerini söylediler mecbur kabul ettik. Ama 10 gün sonra benim nano yerine video oynatmayan bu 6. nesilden 300 TL'ye verdiler!!! (Saat olarak kullanılabiliyormuş sanırım. Pek bilmiyorum modelleri de) Üstelik naylon poşet içinde!! Kutu şarj aleti kulaklık hatta kullanma klavuzu bile yok!!!! (Şu anda migrosun sitesinde bile 195tl'ye satılıyor!!!)

Ben hiçbir apple yetkili servisi tamir yapmıyor diye biliyordum. Siz nereye götürdünüz tamir için? Ben bozuk ipod'umu geri almayı talep edicem çünkü.

Migrosun sayfasini link atar misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 8 tuhaf mikrafon sorunu.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.