Şimdi Ara

iPod Nano 6. Nesil Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hem müzik çalar almayı planlıyordum hemde saat aklıma bir fikir yattı dedim bir tane ipod nano alayım hem saat hemde müzik player olarak kullanayım sizce mantıklı mı ? mantıklı ise nereden almalıyım ?

• 6.nesil nano daha üretilmiyor piyasa'da sıfırını bulmakta zor.
  • iPod Nano 6 çok güzel bir mp3 çalar, saat olarak kullanılabilir maalesef 7. nesil, onun kadar güzel olmadı. Nano 6'yı o kadar çok istiyordum ki, geçen hafta amazon.com'dan getirttim, Türkiye'ye gönderim yapmadıkları için de Amerika'dan ürün getirtmek için aracı olan sitelerden birini kullandım. Amazon'da sıfır görmüştüm ikinci el de var, ben 2. el aldım sorun yok, çizik filan yok, çalışıyor gayet güzel.

Ama asıl bomba geliyormuş, adı büyük ihtimalle iWatch olacakmış, iPod Nano 6'nın saatli özelliğiyle çok tuttuğunu gören Apple, bizzat akıllı saat üretmeye karar vermiş, bu saatle müzik dinlemenin ve saate bakmanın yanısıra, Facebook'a Twitter'a bağlanılabilecekmiş, maillere bakılabilecekmiş, hatta Siri de olacakmış. Zaten 7. nesilde nanonun şeklini bozmalarının sebebi de buymuş. Diyorlar.
    Ama bu çıkınca fiyatı biraz tuzlu olur o yüzden o ucuzlayana kadar Nano 6 almak iyi fikir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenitra -- 10 Şubat 2013; 16:15:01 >

• Kesinlikle öneririm, çok portatif bir cihaz yaz zamanları pek saat özelliğini kullanmıyorum daha cok pantolon ya da şortlarımın küçük cebine takıyorum mandalını.
    Ses kalitesi bakımından tatmin eder. .Alac .Flac .Wav gibi lossless codecleri hiç sorun olmadan oynatır.
    Ben LunaTik diye bir saat kayışı aldım bi de, şekli duruşu da güzel geliyor bana.
    Spora yaparkende çok işime yarıyor, takıyorum koluma açıyorum Fitness özelliği koştukça sayıyor, aynı zamanda Powersong Playlist dediği gaza getiren müziklerini çalıyor.
  • Keşke Apple, Nano 6 konseptine devam etseydi, 7'de niye bozdular ki, üstelik 7'nin arkasında kıyafete tutturacak klipsi bile yok, dümdüz bir mp3 çalar, 5'e benziyor bu haliyle ama 5'te hiç olmazsa gök kuşağı gibi muhteşem renkler vardı, 7'de renkler de kötü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPAD 10.NESİL ALINIR MI?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.