Şimdi Ara

iPod Nano (6. Nesil) Garantisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle herkese iyi günler. Ekranı kırılan ipod nanom hakkıdna danışmak istiyorum size. Yurt dışı cihazı bendeki ve ülkemizde garantisi var mı onu öğrenmek istiyorum bilenlerden. Varsa eğer ne kadar süreli?

Ayrıca Ankara'da bu cihazı yaptırabileceğim bir servis arıyorum. Apple ürünlerine yabancıyım garantiyi hangi firma sağlıyor onu da bilemiyorum. Ya da hangisi sıkıntı çıkarır hangisi daha düzgün çalışır öğrenemiyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

İyi forumar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre220 -- 20 Ekim 2012; 16:22:22 >

• bilgisi olan yok mu acaba garanti hakkinda?
  • Türkiye den alsanız Amerika da garantisi olur muydu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple in türkiye servisi bilkom dur sitesinden şubelerini bulabilirsiniz. bilkom apple in yetkili servisidir sorun çıkmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre220

Merhaba
    Öncelikle herkese iyi günler. Ekranı kırılan ipod nanom hakkıdna danışmak istiyorum size. Yurt dışı cihazı bendeki ve ülkemizde garantisi var mı onu öğrenmek istiyorum bilenlerden. Varsa eğer ne kadar süreli?

Ayrıca Ankara'da bu cihazı yaptırabileceğim bir servis arıyorum. Apple ürünlerine yabancıyım garantiyi hangi firma sağlıyor onu da bilemiyorum. Ya da hangisi sıkıntı çıkarır hangisi daha düzgün çalışır öğrenemiyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

İyi forumar...

Yurtdışından faturalı bir biçimde alındıysa ve 12 ayı geçmemiş süredir kullanılıyorsa Bilkom'a fatura ibrazı ile başvuruda bulunabilirsiniz diye biliyorum.. Fakat ekran/ekran camı kırılmaları %99 ihtimalle garanti dışı (ücretli onarım) olarak görülüyor.

• Öğrenmek isteyenler için SONUÇ :

Apple'ın genious'ları ipod nano 6. nesil için hiçbir yedek parça üretimi yapmamış. Camınız kırılırsa 300TL karşılığı yenisiyle değiştirme imkanınız var sadece.
    Çıkma camlar takılabilirmiş sadece cihaza.
    Apple kalitesinden çok memnun kaldım (!) resmen cihazı çöpe atmamı söylediler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre220 -- 1 Kasım 2012; 19:25:24 >
  • Öğrenmek isteyenler için SONUÇ :

Apple'ın genious'ları ipod nano 6. nesil için hiçbir yedek parça üretimi yapmamış. Camınız kırılırsa 300TL karşılığı yenisiyle değiştirme imkanınız var sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre220

Öğrenmek isteyenler için SONUÇ :

haklısın ,apple ne kadar mukemmel de olsa kaliteden ödün vermeyeyim derken böyle şeyleri göz ardı edebiliyor malesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.