Şimdi Ara

iPod NANO 7. NESİL || KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER KULÜBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  iPod NANO 7. NESİL || KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER KULÜBÜ

Arkadaşlar bu model tutulmadı mı ? Ne bir araştırma ne yorum var DH de. Şarj süresi nasıl , fiyatının hakkını veriyor mu ? Ses kalitesi nasıl ? Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum .
    Bu konu Ana Konu olur umarım ben de yakın zamanda almayı planlıyorum, alınca bu ana konuda detaylı bir inceleme yapmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo Ryzov -- 21 Kasım 2014; 21:21:44 >

• classic 120gb kullanıyorum bende almayı düşünüyorum boyutu düşündürüyor 45 gb lık arşivden sonra 16 gb yetecekmi ama tek artıları var hafif, harddisk yok dolayısıyla tıkırtı yok, radyo var ve hafif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCoder

classic 120gb kullanıyorum bende almayı düşünüyorum boyutu düşündürüyor 45 gb lık arşivden sonra 16 gb yetecekmi ama tek artıları var hafif, harddisk yok dolayısıyla tıkırtı yok, radyo var ve hafif.

30 Gram ağırlığı ve 5 mm kalınlığı var hocam gerçekten böyle bir cihaza neden hiç talep ve ilgi yok anlayabilmiş değilim.. Galiba 70 dolar daha verir iPod Touch alırım diye düşünüyorlar ABD dekiler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMG BraVee

quote:

classic 120gb kullanıyorum bende almayı düşünüyorum boyutu düşündürüyor 45 gb lık arşivden sonra 16 gb yetecekmi ama tek artıları var hafif, harddisk yok dolayısıyla tıkırtı yok, radyo var ve hafif.

30 Gram ağırlığı ve 5 mm kalınlığı var hocam gerçekten böyle bir cihaza neden hiç talep ve ilgi yok anlayabilmiş değilim.. Galiba 70 dolar daha verir iPod Touch alırım diye düşünüyorlar ABD dekiler..

şahsen 32 gb lık modeli olsa düşünmeden alacagım ancak 16 gb olması az geliyor 120gb dan sonra şimdi radyo özelliği olsa classic i değişmem ancak düşünüyorum şuan hem ağır hem iphone ile birlikte yük oluyor artık önceden ya iphone un şarjı bitiyor diye düşünüyordum şimdi bi cepte classic bi cepte iphone oolmuyor sürekli çıkar koy falan. en azından hem agır olmayan bi ürün hem kücük. hemde video izletebiliyor classic gibi ve classic e oranla ekran aynı olmasına rağmen enine daha geniş. bende sıfır almayı düşünmüyorum çünkü gerçtekn 520 tl vermek büyük hata gibi geliyor. 500 liraya 2.el 5 touch alınabiliyor.

• TurkishCoder kullanıcısına yanıt
    520 lira bence de verilmez ama ABD den getirme şansı olanlar için 300 tl ye geliyor . Yine de tercih edilmiyor Onun dışında 120 gb'dan 16 gb' a geçip alışabilirmisiniz emin değilim
  • quote:

520 lira bence de verilmez ama ABD den getirme şansı olanlar için 300 tl ye geliyor . Yine de tercih edilmiyor Onun dışında 120 gb'dan 16 gb' a geçip alışabilirmisiniz emin değilim

Hocam vergiden dolayı 170 dolara çıkıyor 340 tlye geliyor. Yine de 200 tlye yakın fark var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mediamarkt da incelemek için kurcaladım biraz ancak beklediğim gibi cıkmadı. ekran acayip ufak şöyle diyeyim classic in ekranı kadar ipod nano. radyo kanallarını hafızaya almadıgını gördüm yanılmıyorum sanırım.yani favori secenegi yok.iphone kulaklıgı ile test etme şansım oldu classic e yakın bi ses kalitesi oldugunu varsayıyorum tabiki biraz daha kötü classic den. bide dock station ları inceledim classic i beats de acıp dinleyince sesi çok iyi geldi bilmiyorum cok kararsız kaldım sırf radyo ve dokunmatık için nano alınırmı bilmiyorum kullanan arkadaşlar bi fikirlerini söylese cok iyi olur aslında. click wheel bi zaman sonra sıkıyor bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

mediamarkt da incelemek için kurcaladım biraz ancak beklediğim gibi cıkmadı. ekran acayip ufak şöyle diyeyim classic in ekranı kadar ipod nano. radyo kanallarını hafızaya almadıgını gördüm yanılmıyorum sanırım.yani favori secenegi yok.iphone kulaklıgı ile test etme şansım oldu classic e yakın bi ses kalitesi oldugunu varsayıyorum tabiki biraz daha kötü classic den. bide dock station ları inceledim classic i beats de acıp dinleyince sesi çok iyi geldi bilmiyorum cok kararsız kaldım sırf radyo ve dokunmatık için nano alınırmı bilmiyorum kullanan arkadaşlar bi fikirlerini söylese cok iyi olur aslında. click wheel bi zaman sonra sıkıyor bence.

Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler hocam konu gerçekten çok sönük kaldı cihazı alan yok galiba buralarda .. Dokunmatik isteyenler iPod Touch a yöneldi Nano 7 çok sönük kaldı..

• quote:

quote:

mediamarkt da incelemek için kurcaladım biraz ancak beklediğim gibi cıkmadı. ekran acayip ufak şöyle diyeyim classic in ekranı kadar ipod nano. radyo kanallarını hafızaya almadıgını gördüm yanılmıyorum sanırım.yani favori secenegi yok.iphone kulaklıgı ile test etme şansım oldu classic e yakın bi ses kalitesi oldugunu varsayıyorum tabiki biraz daha kötü classic den. bide dock station ları inceledim classic i beats de acıp dinleyince sesi çok iyi geldi bilmiyorum cok kararsız kaldım sırf radyo ve dokunmatık için nano alınırmı bilmiyorum kullanan arkadaşlar bi fikirlerini söylese cok iyi olur aslında. click wheel bi zaman sonra sıkıyor bence.

Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler hocam konu gerçekten çok sönük kaldı cihazı alan yok galiba buralarda .. Dokunmatik isteyenler iPod Touch a yöneldi Nano 7 çok sönük kaldı..

bence kullananlar ancak bu konuyu bilmeyen cok mesela işte, classic in nasıl bi alet oldugunu biliyoruz ama ne biliyim belki benim göremedğim bi özellği vardır nano nun. gerçi ipod classic de radyo olsa aparat bulsam yine satmam ama yok yani baktım bulamıyorum nanoyu tek cazip kılan özelliği radyosu olması. gerisi zaten 16 gb hafıza baska bişeyde yok gerçekçi olmakda yarar var ve video izleme süresi 2 saat ben classic de 2 saatlik filmi izleyip üstüne baya bi müzik dinliyorum şarj süresi de cok kısıtlı video bazında.

• quote:

quote:

quote:

bence kullananlar ancak bu konuyu bilmeyen cok mesela işte, classic in nasıl bi alet oldugunu biliyoruz ama ne biliyim belki benim göremedğim bi özellği vardır nano nun. gerçi ipod classic de radyo olsa aparat bulsam yine satmam ama yok yani baktım bulamıyorum nanoyu tek cazip kılan özelliği radyosu olması. gerisi zaten 16 gb hafıza baska bişeyde yok gerçekçi olmakda yarar var ve video izleme süresi 2 saat ben classic de 2 saatlik filmi izleyip üstüne baya bi müzik dinliyorum şarj süresi de cok kısıtlı video bazında.

Katılıyorum hocam.. Nano 8 nasıl olacak acaba bir de onu görmek lazım şarj süresi artarsa çok güzel olur..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.