şuanda elimde olan ezik büzük ipod nano 3. jenerasyon var. bir süredir kulaklık yorumlarını okuyarak kendimce brainwavz m2 kulaklıkta karar kıldım. kulaklığı mp4nation dan alacağım.
(ipod nano ile bir süre yoluma devam edeceğim sonrasında cowon j3 yada i9 almayı planlıyorum şuan için amacım kulaklık ve amfiyi tamamlamak)
yanlız bazı sorularım olacak . bu konuda deneyimli birçok arkadaşın olduğuna bir süredir okuduğum forum konulardan aşikarım şimdiden değerli yorumları için herkese teşekkür ediyorum!
1- ipod nano ile kullanacabileceğim amfi hangisi olmalı . mp4nationda fiio e6 e11 e17 amfilerini öneren bir sekme çıktı m2 nin satış sayfasında.hem nano hemde cowon ile çalışabilecek amfi hangisidir. nanoda
2- mp4nationdan sipariş verirken gümrüğe takılmaması için firmaya hatırlatmam gereken birşey varmı? örneğin 50 dolar damgası vurmaları yada paketi açıp yollamaları gibi bu konu biraz çetrefilli.
3- bununla beraber m2 sizce benim gibi tekno ve tizi yüksek remixler dinleyen biri için uygunmudur? önerisi olan arkadaşlar illaki olacaktır lütfen çekinmeyin:)
4- sizce sistem uygun mu geliştirmeye açık mı ?
çok soru oldu belkide derdimi açıkca anlatamadım heycanıma verin arkadaşlar :)
Öncelikle mp4nation ile alakalı kafanızda soru işareti kalmasın,m2 ve b2 kulaklıklarımı oradan aldım ve hiçbir sorun yaşamadım,kendileri kutuyu hediye olarak işaretliyorlar ve fiyatı düşük gösteriyorlar.
Ikinci olarak m2 yi kullanırken tiz olarak çok fazla birşey beklemeyin fakat bass ve midler sizi yeterince tatmin edecektir diye düşünüyorum,çok parlak bi ses yapısına sahip değil fakat elektronik müziklerde veya bass kısmı ağırlıklı rock türlerinde gayet tatminkar denebilir.
Amfi konusundaki seçiminizi eğer m2 den sonra bir kulaklık alacaksanız ona göre düşünün,yok ben m2 ile devam edeceğim derseniz fiio e6 fazlasıyla yeterli olacaktır(ki ben amfisiz kullandığım halde eksikliğini hissetmedim)
Özetle m2 f/p açısındaki iyi kulaklıklar arasında ve verdiğiniz paraya pişman olmazsınız.Umarım yardımcı olmuşumdur
teşekkür ederim gayet tatminkar bir cevaptı. ilerde paramı toparlayabilirsem güzel bir anfi ile sağlam bir kafaüstü almayı düşünüyorum nasipse. biraz bizi götürsünde :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme