Şimdi Ara

ipod nano pil değişimi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 1.nesil ipod nano var 2gblık olanından.
    Pil gücü çok zayıfladığı için (3-4 saate kadar düştü) pilini değiştirmek istiyorum. Fakat Apple'ın sitesinde çok fahiş fiyatlardan bahsediliyor.Garantisi de bittiği için o kadar para vermektense yeni bi ipod almak bile daha mantıklı.

Merak ettiğim konu şu.. Ipod nano pilleri bi kaç sitede gördüm. Satıyorlar oldukça da ucuza.. Bu pillere güvenebilir miyim ?
    2.si de 2.nesillerle 1.nesiller arasında pil farkı var mı? Yani alıcağım pil ipod nano içinse 1.nesil 2.nesil farkeder mi ? Uyum sorunu yaşanır mı ?

Acilen cevaplayabilirseniz çok sevinirim.. İstanbul'dan gitmeme çok az kaldı. Şu işi halledip gitmek istiyorum..
    Şimdiden teşekkürler.

• Siteleri buraya yazarsan iyi olur çünkü artık iyi mal kötü mal ayırt etmek zor ve web sitesinin güvenilirliği tabi.
  • gittigidiyor.com'da dükkan formatlı ürünlerdi bunlar.
  • Arkadaşlar bu ipodlar için yan sanayi ürünü piller varmış.Ama yan sanayi felan dediğime bakmayın daha dayanıklıymış.Bakın burdan okuyabilirsinizhttp://pozitifpc.com/editorblog/bilgisayar/ipod-pilini-ucuza-degistirmek Acaba bu pilleri türkiyede bulabilir miyiz? Bilgisi olan paylaşabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi director -- 30 Temmuz 2007; 11:21:04 >
  • ****** bölüme p-o-z-i-t-i-f-p-c yazın tabi aradakileri kaldırarak
  • bence ipodunu sat yeni bi ipod nano amaktansa git bi ipod video al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.