Şimdi Ara

Ipod Nanom sel suyu altında kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda yaşadığımız Sel baskınında malesef çalıştığım işyerinin bir kısmı sel sularının altında kaldı. Soyunma odalarımız da sular altında kaldığı için, günlük kıyafetlerimizde sular altında kaldı. Ne acı tesadüftür ki o gün kıyafet dolabımda Ipod Nanomda vardı. Uzun lafın kısası, Ipod Nanım çamurlu su ile tamamen kaplıydı, normal olarak 2-3 gün çalışmadı ama 4.gün Pc'ye taktığımda bir ışık belirdi çalıştı ve ertesi gün yine bozuldu. Acaba tanıdığınız bu işlerin ustası bir yer var mıdır? Ipod Nanom kurtulabilir mi sizce?

Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için,

Saygılar

Özgür

• bana kalırsa kendin de sökebilirsin. ustası olsun dersen forumda arkadaşlar olması lazım yazıyorlardı hatırlıyorum tamir yapılır diye. ücret karşılığında kendi servisine de yaptırılıyoru. fiyat yüksek oluyor genelde.
  • içini kendiniz açıp temizleyebiliyorsanız halledin olmadı herhangi bir telefoncuyada götürseniz tamirci olacak yanlız onlarda temizleme işlemini yaparlar eğer nemden çalışmıyorsa bir kaseye pirinç koyun pirinçlerin arasınada ipodu nemi emiyormuş pirinç forumda bir arkadaşdan duymuştum.
  • önce adamakıllı bir apple store'a götür sor bakalım yapabiliyorlarmıymış kaç para isterlermiş
  • bi arkadaş buraya yazmıştı.ipoduna su kaçmıştı ve çalışmıyordu.ona olmaz demişler harddisk gittiği için ama sen yinede bir dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.