Şimdi Ara

ipod shuffle??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İpod shuffle almayı düşünüyorum fakat karar veremedim yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler.

Not: ekranı olmadan kullanabilir miyim bilemiyorum ayrıca en yeni nesil 5g mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaklaşık bir ay oldu gri füme rengini kullaniyorum. Sürekli müzikleri güncellediğim için hafızasında bir problem olmuyor. Ayrıca clipsi sayesinde kolay kolay kaybolmuyor. Ve az önce farkettiğim bir özelliği de iphoneunuza mesaj geldiğinde ipod degisik bir ses çıkarıyor. Sadece seste biraz yetersizlik var onun dışında arkana bakma git ve bir shuffle al derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

Yaklaşık bir ay oldu gri füme rengini kullaniyorum. Sürekli müzikleri güncellediğim için hafızasında bir problem olmuyor. Ayrıca clipsi sayesinde kolay kolay kaybolmuyor. Ve az önce farkettiğim bir özelliği de iphoneunuza mesaj geldiğinde ipod degisik bir ses çıkarıyor. Sadece seste biraz yetersizlik var onun dışında arkana bakma git ve bir shuffle al derim

Şu an tek sorunum ekranının olmaması yani ekransız kullanabilir miyim bilmiyorum nesela bir şarkıyı atlamak istediğimde yapabiliyor muyum??

• quote:

Orijinalden alıntı: aliwwtdd

quote:

Yaklaşık bir ay oldu gri füme rengini kullaniyorum. Sürekli müzikleri güncellediğim için hafızasında bir problem olmuyor. Ayrıca clipsi sayesinde kolay kolay kaybolmuyor. Ve az önce farkettiğim bir özelliği de iphoneunuza mesaj geldiğinde ipod degisik bir ses çıkarıyor. Sadece seste biraz yetersizlik var onun dışında arkana bakma git ve bir shuffle al derim

Şu an tek sorunum ekranının olmaması yani ekransız kullanabilir miyim bilmiyorum nesela bir şarkıyı atlamak istediğimde yapabiliyor muyum??

Ayrıca sadece kendi kulaklığını mı kullanmak zorundayız?? ve en yeni nesil 5g mi 4g mi?

• quote:

quote:

quote:

Ayrıca sadece kendi kulaklığını mı kullanmak zorundayız?? ve en yeni nesil 5g mi 4g mi?

İcloud sayesinde calan sarkinin adini falan ogrenebiliyosunuz icloud hemen acma kapama dugmesinin yanindadir. Gelelim kulakliga.. Sennheiser mx170 ile ve sony z150 ile denedigimde jack uymadi. 5g kulakligi uydu. Bence yine gidip al kendi kulakligi da yeterli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.