Şimdi Ara

İpod Shuffle 4. vs 5. nesil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bu aralar shuffle kullanıcılarını takip ediyorum ve alma niyetindeyim. 4. ve 5. nesil aralarında bariz farklar var mı başka bir soru earpods denen kulaklık ayrı mı almak lazım yoksa shuffle 5. nesillemi birlikte mi veriliyor? Şuan fiyatı bakımından 4. nesil taraftarıyım. 2gb rahat yeter. Shuffle 5. neslin indirimini beklememin faydası olur mu? Değerli Yorumlarınızı Eksik Etmeyin.

• 4. Nesil plastiktir 5. Nesil metal, teknik anlamda başka farkları yok, kulaklıklar aynı, earpods değil...

Almayı düşünürsen elimde sıfır shuffle var 5. Nesil faturalı bilkom farantili jelatini açılmadı yani ikinci el diye düşünme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış anlama satmaya çalışmıyorum da 5 varken niye 4 :) fiyat farkı malzeme kalitesine emin ol değer valla aralarında sınıf farkı var bariz

• quote:

Orijinalden alıntı: furky86

Yanlış anlama satmaya çalışmıyorum da 5 varken niye 4 :) fiyat farkı malzeme kalitesine emin ol değer valla aralarında sınıf farkı var bariz

Hocam daha doğrusu ben 2. ele karşı antipatim var. Cihazları vahşice kullanan biri değilim bu yüzden malzeme kalitesini pek önemsemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. El lafını benim ilan için kullanmadın inşallah :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ipod Nano 6.Nesil Ana Tuş Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

2. El lafını benim ilan için kullanmadın inşallah :)

Yok genel anlamda antipatim var. Eğer kendinizi de 2. el pazarlamacısı olarak kabul ediyorsanız dediğimde size de biraz pay var

• Göz doktoruna görün o zaman 90 TL'lik ürünün neyini pazarlayacağım üstelik sıfır... Yardımcı olanda suç valla

• quote:

4. Nesil plastiktir 5. Nesil metal, teknik anlamda başka farkları yok, kulaklıklar aynı, earpods değil...

Almayı düşünürsen elimde sıfır shuffle var 5. Nesil faturalı bilkom farantili jelatini açılmadı yani ikinci el diye düşünme

Hocam yalan bilgileri yaymayın şöyle 4 ve 5 arasındaki tek fark renk seçenekleridir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wessaur

quote:

4. Nesil plastiktir 5. Nesil metal, teknik anlamda başka farkları yok, kulaklıklar aynı, earpods değil...

Hocam yalan bilgileri yaymayın şöyle 4 ve 5 arasındaki tek fark renk seçenekleridir

Malzeme kalitesi farkı var, yalan nasıl bir cümle ya? İkisini de eline alıp baktın mı? 4. Neslin materyal yapısı 5. Nesil nano gibidir, incecik metal ve başka bir basit maddenin alaşımıdır ben o yüzden plastik dedim, 7. Nesil nano ise çok daha Solid yapıda bir metalden yapılmıştır...

Tıpatıp aynısı 4. Nesil Shuffle ve 5. Nesil Shuffle arasında da vardır...

Buyrun araştırın

Renk seçeneğine nesil diyecek kadar düşmedi Apple biraz mantığınızı çalıştırın

• 5'nci nesil diye birşey çıkmadı. daha bugün darty'den güya 5'inci nesil ipod shuffle aldım, apple'ın sayfasında seri numarasına göre arattım, sonuç "4th generation late 2012"
    kısa bir araştırmadan sonra anladım ki, 5înci jenerasyon henüz çıkmadı, 4'üncü jenerasyon 2'ye ayrılıyor.
    1. Eylül 2010'da yapılan ilk 4'üncü jenerasyon
    2. Eylül 2012'de yapılan ikinci 4. jenerasyon "late 2012"
    ha bu ikisi arasındaki fark, renk farklılıkları.
    ilk 4üncü jenerasyonda:
    Silver
    Blue
    Green
    Orange
    Pink
    "late 2012" 4. jenerasyonda:
    Black
    Silver
    Purple
    Pink
    Yellow
    Green
    Blue
    PRODUCT (RED) Special Edition
    kaynak: ben, darty, apple.com ve wikipedia.org
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.