Arkadaşlar elimde son nesil Shuffle var. Bunun kendisinde ekolayzır var mı acaba? Dinlediğim şarkıların basını arttırmak istiyorum. Bununla ilgili bir ayar var mı? Şimdiden teşekkür ederim?
Yamulmuyorsam yok.
yok malesef ama arabaya bağlandığında arabanın eko'dan ayarlanabiliyor tabi cihaz'a etki etmiyor
ipod shuffle eko ayarını her eko değişiminde bilgisayara bağlayarak itunes ile değiştirebilirsiniz. İster tek tek, ister bütün şarkıların eko ayarını aynı anda değişebilirsiniz. Ama her eko değişim isteğinde bilgisayarla bağlantı kurmanız şart. Başka yolu yok.
itunes üzerinden tek tek şarkı seçip equalizer ayarlıyabiliyorsun veya tüm şarkıları seçip sağ tıklıyorsun bilgi ver kısmındaki equalizer seçeneklerinden birini seçip kaydete basıyorsun ama ben bir fark göremedim yanlış yapıyor isem biri yardımcı olsun.
ipod shuffle 5 aldım ancak kulakiçi kulaklık kullandığım için yanında gelen kulaklığa alışamadım satıyorum kargo size ait olmak üzere 40 liraya bırakırım alınalı 1 hafta oldu kullanılmadı bir kenarda yeni sahibini bekliyor ilgilenenler ulaşsın resim de ekleyebilirim alındığı gibi duruyor...