Şimdi Ara

İpod shuffle ım çalışmıyor yardımm :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
10.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi kaç gün önce aldığım ipod shuffle bugün itibariyle artık çalışmıyor... yani müzik falan çalmıyor cihazı açtım turuncu ışık yanıp sönmeye başladı play tuşuna basıyorum yeşil yanıyor hemen kapanıp turuncu yanmaya sönmeye başlıyor hangi tuşa basarsam basayım böyle :(

pc ye bağladım harici hdd olarak gördü tıkladım bu defada içindeki şarkıları göstermiyor bomboş gözüküyor 3 saattir usb de hala turuncu ışık yanıp sönüyor şarj lada alakası yok...

bilenler bi yardım ediversin lütfen

• Merhaba eren;

Dün sanırım aynı şey benim de başıma gelmişti.Aşağıdakilerle belki ilgisi olabilir.

quote:

müzik falan çalmıyor cihazı açtım turuncu ışık yanıp sönmeye başladı play tuşuna basıyorum yeşil yanıyor hemen kapanıp turuncu yanmaya sönmeye başlıyor hangi tuşa basarsam basayım böyle

"Play" tuşuna 3 saniye basılı tuttun değil mi? Eğer hala turuncu yanıp sönüyorsa

1)Şarjı bitmiş olabilir Bilgisayara takıp 2 saat falan şarj et.(bilgisayara bağladığında yeşil yanmıyorsa şarjı full değildir zaten) Eğer şarjla alakası olmadığına EMİNSEN;

2)Dün Shuffle'ye windows explorer'den şarkı atmıştım(itunes ten enable hard disk gibi bir seçeneği seçip)..Yani itunes'i kullanmadan..Aynı senin yaşadığın sorunu yaşamıştım.Sonra sildim, itunes'ten ilk önce library'e atıp oradan sürükle bırakla ipod'a attım sonra çaldı...

İlginç bir şekilde explorer den attıklarımı itunes görmüyor itunes ten attıklarımı explrerde göremiyorum..

Sonuç olarak bence ipod'unu PC ye bağla içinde mp3 ler varsa explorerden, "ipod" dan sil.(Explorerde Görünmüyorsa itunes ten hard disk enableyi açabilirsin)

Sonra ITUNES'i kullanarak(önce library e ondan sonra sürükle bırakla ipoda) şarkıları playere at sorununun çözüleceğini sanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baris08 -- 10 Nisan 2006; 20:57:20 >

• eğer bunlarlada olmuyosa benim arkadaşınkınede aynı şey olmuştu teknosaya verdi 2 hafta sora deiştirdiler yenisiyle.tabi sanmıyomki sen teknosaya gidip almış olasın
  • BENDE AYNI SORUN VAR AMA BARIS 08 NE DEMEK İSTEDİ HİÇ Bİ ŞEY ANLAMADIM KELİMELERİ % 90 I YABANCI KARDEŞ ZAHMET OLCAK AMA BİDE TÜRKÇESİNİ YAZARSAN ÇOK SEVİNCEM
  • allllah razııı olsun atıyodum ıpodu : )
  • yha arkadaslar benim i pod shufflem var size bir soru sorucam i pod shuffle ıslanınca bozulurmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.