Bildirim
Ipod Shuffle kazandim!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
birini bana versene -
Once para -
abi naaptın yaa millet iPod bulamıyo sen koleksiyon yapmışsın.Shuffle yeni nesil mi? -
Evet. -
eğer satacaksan ben talibim, bu ipod suffle renkli olanlardan mı? fiyatı konusunda birşeyler dersen alabilirim.
erkankerti@gmail.com -
Daha elime ulasmadi,1 ay sonra gelecek. -
100 ytl ye alabılırım... -
Kutusunu hiç elleme direk sat madem o kadar çok ipod'un var. Kutusunu sakın açma ama. Açarsan 2. el fiyatına gider. -
100 ytl mi? -
3 tane'yide sen mi dinliyorsun -
3 tane ipod kulaklığını katacak kadar yeri nerden buluyorsun birazını bize ver dostum satmaya niyetin varmı kaça satarsın fiyat verirmisin -
quote:
3 tane'yide sen mi dinliyorsun
Hee evet 2 tane kulakligi kulagima iki taneyi burun deliklerime diger 2sini agzima sokuyorum 3d surrouns ses efekti oluyo
Satmaya niyetim yok be hocam ama eger satarsam sana ulasirim. -
quote:
Orjinalden alıntı: batuhany
Kutusunu hiç elleme direk sat madem o kadar çok ipod'un var. Kutusunu sakın açma ama. Açarsan 2. el fiyatına gider.
-
ipod ipod u çeker... -
Satmayacagim beyler. -
quote:
Orjinalden alıntı: murathanipod
Satmayacagim beyler.
Hehehehe iPod ve macbook sahibiyim bu duyguyu biliyorum.Apple aşık olunacak cihazlar uretir.
-
Harbiden mac alasim geldi -
Hayırlı olsunNe şansmış ama sendeki -
Sagol hocam
Benzer içerikler
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- jbl kulaklık bataryası
- rootdir nedir
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- kulaklığın sesi azaldı
- airpods nasıl sıfırlanır
- ipod touch 8. nesil
- airpods pro 2. nesil özellikleri
- airpods güncelleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X