Şimdi Ara

iPod shuffle ve yine iTunes sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet her zamanki gibi bir iTunes sorunu gerçi sorun bende bişiyi beceremiyorum neyse 2 gündür uğraşıyorum hala tek şarkı atamadım ne zaman usb ye ipod u taksam turuncu ışık yanıyo ve iTunes dada ok to disconnect diyo(yanlış yazmış olabilirm) bağlanamadığı için şarkıda atamıyo iki gündür burda veya google da araştırıyorum. bulamadım hiçbi bilgiwww.apple.com.tr ye giriyorum her link apple.com a çıkıyo bana yardım ederseniz sevinirim.

• ya yardım edicek yok mu?
  • Parçaları nasıl atmayı denedin?Ayrıntı verirsen belki yardımcı olabilirim.
    (5G kullanıyorum ben)
  • Hiç bi işlem yapamıyorum ki. Yapsam bile çıkarıp takıyorum eskisine dönüyo. Ok to dissconect diyo bağlantı sağlanmıyo hiç bir şekilde kaç kere silip yeniden yükledim ama sonuç aynı
  • Hangi itunes'u kullanıyorsun?
    Bir de iPod'u bağladığında ,bilgisayarım altında ipod'u görebiliyor musun?
  • iTunes 7 'yi kullanıyorum ve görüyorum J: olarak taşınabilir aygıt yani evet
  • O halde sorun ne? Normal görünüyor.
    Basit olarak anlatayım.Önce itunes'u aç.Şarkıları itunes üzerine sürükle bırak.(daha sonra istersen tag ayarlarını yap .Yani müziğin etiketlerini ayarla ya da eq ayarlarını yap.)sonra ipod'u bağla...itunes ekranında (menünün ortasındaki ekrandan bahsediyorum)aktarım işlemini görmen lazım ekran değişecek çünkü.İşlem bittiğinde itunes'un enaltında sağdaki tuşa bas bağlantıyı kopar ve parçaları atmış mı ? kontrol et bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetiny -- 28 Aralık 2006; 22:40:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni iphone ve icloud
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Normal değil işte en iyisi dediklerini yaptıktan sonra aldığım hatayı gösteriyim
     iPod shuffle ve yine iTunes sorunu
  • İtunes'u kaldırıp pc yi restart yaptıktan sonra tekrar kurmayı denedin mi? Benzer bağlantı problemlerinde işe yaradığını biliyorum.
  • Hiç bi değişiklik olmadı yukardaki resim ile aynı olduğu için tekrar atmadım.
  • Aklıma gelen seçenekler ; dock kablon hasarlı olabilir.(Caddebostan'da ki Myra'ya gidip yeni bir kablo ile test edebilirsin)
    Ya da iPod'ta bir sorun olabilir.Bilkom'u ara ve cihazı elden veya kargo ile gönder.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cetiny

Aklıma gelen seçenekler ; dock kablon hasarlı olabilir.(Caddebostan'da ki Myra'ya gidip yeni bir kablo ile test edebilirsin)
    Ya da iPod'ta bir sorun olabilir.Bilkom'u ara ve cihazı elden veya kargo ile gönder.

Shuffle da dock yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Santuary

quote:

Orjinalden alıntı: cetiny

Aklıma gelen seçenekler ; dock kablon hasarlı olabilir.(Caddebostan'da ki Myra'ya gidip yeni bir kablo ile test edebilirsin)

Shuffle da dock yok

Ama bağlantı kablosu vardır ,herhalde?
  • bağlantı kablosu da yok kendisinin usb çıkışını direk bilgisayardaki girişe takabiliyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MeRtK_

bağlantı kablosu da yok kendisinin usb çıkışını direk bilgisayardaki girişe takabiliyorsun.

Üzgünüm.Bilkom'dan destek almalısın.
  • Başka bir bilgisayardan şarkılarımı atmayı başardım ama neden kendi bilgisayarımda olmuyo anlamadım.
  • sorun sürekli oluyo yaw neden kaynaklanır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.