Şimdi Ara

ipod shufle ı çalıştıramadım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar elimde arkadasımın 1gb ipod shufle mp3 playeri war içine mp3 attım çalmadı.Bilgisayar harici disk olarak görüyor ama attığım mp3 leri dinleyemiyorum.Mp3 playerda mı sorun war yoksa ozel programla falan mı atılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarboy -- 12 Ağustos 2008; 0:57:04 >

• ewt özel program ile atılıyor itunes programını pc ye yüklemediğin taktirde müzik atamazsın.
  • Sorması ayıp kaça aLdın arkadaşım ?
  • şarkı atmak için arkadaşın dediği gibi iTunes yamipod yada imtoo gibi praogramları kullanmalısınız..aksi taktirde sadece şarj etmek için biligisayar işinize yarıyacaktır...
  • Bende itunes programı var ama nasıl atıcam şimdi detaylı anlatabilirmisiniz? hangi yolları izlicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: @lperen

Bende itunes programı var ama nasıl atıcam şimdi detaylı anlatabilirmisiniz? hangi yolları izlicem

Itouchi bilgisayara bagla. Itunes zaten kendiliginden acilir ama acilmazsa sen itunes a basip ac. Kisa bir sure sonra senin ipodun ya da itouchin itunesda verdigin isimde gozukur. Ona tiklayip ordan Music bolumune tikla. Sonra bilgisayarindan sarkilari tutup o Music bolumunun ustune at.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.