Şimdi Ara

İpod T.ouch Dizi-Film izlemek için uygulama yardım..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar site şeklinde değilde uygulama şeklinde olanı var mı ? Türkçe alt yazı olması önemli bir nokta :) jb mevcuttur.

• Av player yükle at filmi içine altyazi da at ordan birbirine ayarlar ve izlersin çok rahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeisenbergBB -- 20 Mayıs 2012; 20:22:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan52

Av player yükle at filmi içine altyazi da at ordan birbirine ayarlar ve izlersin çok rahat

ben installous'tan AV Player'ı kurdum film de attım, programı açıyorum filmi açmaya çalıştığımda programdan atıyor, bunu önlemenin bir yolu var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewerkon

quote:

Av player yükle at filmi içine altyazi da at ordan birbirine ayarlar ve izlersin çok rahat

ben installous'tan AV Player'ı kurdum film de attım, programı açıyorum filmi açmaya çalıştığımda programdan atıyor, bunu önlemenin bir yolu var mı acaba?

Valla bilemiyorum ya hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewerkon

quote:

Size OPlayer'ı öneririm.
  • BUZ Player var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone'dan dizi izlemek
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.