Bildirim
İpod T.ouch Dizi-Film izlemek için uygulama yardım..
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Av player yükle at filmi içine altyazi da at ordan birbirine ayarlar ve izlersin çok rahat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeisenbergBB -- 20 Mayıs 2012; 20:22:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cancan52
Av player yükle at filmi içine altyazi da at ordan birbirine ayarlar ve izlersin çok rahat
ben installous'tan AV Player'ı kurdum film de attım, programı açıyorum filmi açmaya çalıştığımda programdan atıyor, bunu önlemenin bir yolu var mı acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: Ewerkon
quote:
ben installous'tan AV Player'ı kurdum film de attım, programı açıyorum filmi açmaya çalıştığımda programdan atıyor, bunu önlemenin bir yolu var mı acaba?
Valla bilemiyorum ya hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım :(
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ewerkon
quote:
ben installous'tan AV Player'ı kurdum film de attım, programı açıyorum filmi açmaya çalıştığımda programdan atıyor, bunu önlemenin bir yolu var mı acaba?
Size OPlayer'ı öneririm. -
BUZ Player var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X