Şimdi Ara

iPod tocuh 4 almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipod touch 4 32gb almak istiorm sıfır kutusunda fiyat aralığı ne kadardır ?

• 650 ile 800 arasında değişiyor diye biliyorum. ama 32 gb biraz fazla kaçabilir. bende 3.nesil 8 gb var dolduramıyorum. 70 app 5 video 550 şarkı var ona rağmen 500 MB boş yer mevcut halen.
  • 550 tl' ye yurt dışından getirenlerden alabilirsin. ( bu kişileri forumdan , sanalpazardan , sahibinden vs vs sitelerden bulabilirsin. )
  • gittigidiyorda var 550 tlye güvenlimidir sizce orası ? 3.nesil 8 gb kullandm bna yetmiodu baya müzik ve film bagmlsymda .D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahamercan

gittigidiyorda var 550 tlye güvenlimidir sizce orası ? 3.nesil 8 gb kullandm bna yetmiodu baya müzik ve film bagmlsymda .D

bi arkadaşım aldı referb. çıktı ama derhal iade etti ve hiç bir sorun çıkmadı. ardından da yenisini aldı.
  • tmam tesekkür ederim yardımlarınız için :)
  • en mantıklısı 0 alcan burdan bıyerden alcan
    2. eli gec milletın kullandıgını ne yapacan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

en mantıklısı 0 alcan burdan bıyerden alcan
    2. eli gec milletın kullandıgını ne yapacan

0 almak için o kadar para çok fazla ipod touch'a. ama doğubank'dan ucuza bulabilirsin
  • kesinlikle 32gb alın. bana 32 yetmiyor 110mb boş alan var. keşke 64 alsaydım diyorum. içine müzik video bir sürü şey yüklüyorsunuz. oyunlar HD olunca boyutu da büyük oluyor. gittigidiyordan aldım ben şuana kadar bir sorun çıkmadı 3 aydır kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.