Şimdi Ara

Ipod Touch 1g yada 2g? işte tüm mesele bu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon yada mp3/4 tarzı şeylere gereğinden fazla para verme olayı bana göre olmadığından biraz araştırmayla uygun fiyatada güzel şeyler bulunabiliceği inancındaydım.. ki buldumda.. 1. bulduğum 1g 16gb 230TL. 2.si ise 2g 8gb 280TL. 2si arasında çok kararsız kaldım. 1g 16gb daha bi aklıma yattı aslına bakarsanız ama kafamda soru işaretleri var.
    Mesela; Ses ve görüntü kalitesi 2 cihazda da aynı mı?
    Oyun ve uygulamalarda işlemci hızı konusunda hatrı sayılacak bir fark varmı? yani 2g de akıcı bir şekilde oynadığım yüksek grafikli bir oyunu 1g de aynı akıcılıkta oynayabilirmiyim?

Bana biraz yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

not:İnternet hızının 2g nin 1g ye oranla (sitesine göre) ortalama 3-4 saniyelik hızlı olduğunu, 2g nin dışarıya ses verdiğini(berbat bir ses) biliyorum.. bunları söylemenize gerek yok.

• 3g olan 329tl
    +50tlye sıfır ve sorunsuz
  • 1G ile 2G nin işlemci hızları ve ekran kaliteleri farklı.Eğer 8 gb lık alacaksan hiç 3G ye bakma 2G al geç.Ama biraz para koyabilirsen 3G 32 GB al.Ama koyamam diyosan 2G 8GB al geç.
  • 1g ve 2g kullanmış biri olarak 2g diyorum 1g hem cok kalın hemde 2.el alacagın için bataryası ölmüştür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.