Şimdi Ara

ipod touch 2. jenerasyon yazılım yükseltme mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
1.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bugüne kadar ipod veya iphone kullanmadım. Yurtdışındaki akrabalarım yazılımı kilitlenmiş bir ipod touch 2. nesil cihaz gönderdiler. yaptırın kullanın dediler.
    Ben ilk gün itunes ile yazılım geri yüklemesi yapıp cihazı kurtardım ve kullanıyorum :)
    Fakat yazılımı 3.1.3 olduğu için hemen hemen hiçbir program yükleyemiyorum. Jailbreak diye birşey var, ama tam olarak neye yarıyor?
    1. cihazı kendi orijinal yazılımında bırakıp bu haliyle üzerine istenen yazılımların yüklenmesi işine mi yarıyor?
    2. cihazın üzerine yasal olarak 3.1.3 üzeri sistem yükleyemiyorken jailbreak yaparak ios 4 veya 5 yüklenebiliyor mu? Benim istediğim yüklenebilecek en üst ios yazılımını yüklemek. bu mümkün müdür?

ilk defa ipod bölümüne konu açtım. Kendimi denizden çıkmış balık gibi hissediyorum ve içinizden bazılarının da "bu nasıl soru, çok kolay yahu" dediğinizi duyuyorum :) Ama bilmediğin konu olunca böyle kalıyor işte insan...

edit: forumun bu bölümünü incelemeye başladım. ipod touch nesil farklılıkları bölümünde cihazımın 2. nesil değil. 1. nesil 32 GB olduğunu öğrendim. 2008 de sonradan eklenen en üst bellekli modelmiş. Tarihten dolayı 2g zannetmiştim. Bu nedenle 3.1.3 resmi olarak yüklenebilen son ios versiyonu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 13 Eylül 2012; 23:55:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.