Şimdi Ara

iPod Touch 2g için uygulama yükleme (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iPod Touch 2g ürünüm var. Yakın zamanda öğrendiğim kadarıyla Apple, iPod Touch 2g ve iPhone 3g ürünlerine en son iOS 4.2.1 versiyonu ile desteğini çekmiş.
    Ve kullandığım mevcut uygulamalar (Facebook, twitter, tumblr vb. uygulamalar) artık kullanılamıyor.
    Bunları tekrardan kullanabilmek için whited00r denen şeyi kullandım fakat becerdiğim söylenemez. Ayrıca sonradan kullanıcı yorumlarını okuyunca iOS 4.2.1 versiyonunda olduğu gibi uygulamaları desteklemiyormuş sanırım, emin değilim yinede.
    Yani demek istediğim bu uygulamaları yeniden nasıl kullanabilirim bir çözüm yolu var mı ? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necrolytee -- 11 Aralık 2012; 16:43:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: necrolytee

Merhaba arkadaşlar iPod Touch 2g ürünüm var. Yakın zamanda öğrendiğim kadarıyla Apple, iPod Touch 2g ve iPhone 3g ürünlerine en son iOS 4.2.1 versiyonu ile desteğini çekmiş.
    Ve kullandığım mevcut uygulamalar (Facebook, twitter, tumblr vb. uygulamalar) artık kullanılamıyor.
    Bunları tekrardan kullanabilmek için whited00r denen şeyi kullandım fakat becerdiğim söylenemez. Ayrıca sonradan kullanıcı yorumlarını okuyunca iOS 4.2.1 versiyonunda olduğu gibi uygulamaları desteklemiyormuş sanırım, emin değilim yinede.
    Yani demek istediğim bu uygulamaları yeniden nasıl kullanabilirim bir çözüm yolu var mı ? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

http://greenpois0n.com/downloads/

buradan v4.2.1 için olanı indir yap jailbreak sonra internetten hangi uygulamayı istiyorsan onun 4.2.1'e uyan sürümünü bul indir sonra ifun box tr'yi indir onunla pcden ipod'a yükle sana tavsiyem uygulamalar için iphone-apps-ipa.com'a girmen

• Kabız Civciv bilgin için teşekkür ederim. Başka çözümleri olan arkadaşlar var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.