Şimdi Ara

iPod Touch 2g Pil Süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir sorum olacak bu cihazın pili wifi üzerinde internette dolanırken ne kadar gidiyor?(Parlaklık standart ayarda)
    Bu sabah cihazın pili çok hızlı bir şekilde azaldı. Acaba bir sorun mu var pilde merak ettim.(Şimdi pilini bitirmeye çalışıyorum cihazın yeniden şarj edip test edecem.)

• hocam wi-fi açıkken ve parlaklık standart orta ayarda iken pil harbiden hızlı tükeniyor parlaklığı max açıp müzik dinlesen bile müzik değiştirmek için açıyorsun yinede pil tükeniyor.. böyle bir mantık parlaklığı standardın yarısında kullansan bile yetiyor aslında..
  • Göz zevkimi bozamıycam

Peki şunu sorayım bir de:
    Benim cihaz %20 pil kaldı uyarısını 5-10 dakika arayla 2-3 kere veriyor. Sizdekiler de böyle mi?
  • hiç %20 ye düşmedim :D.. bilmiyorum ama sen takmışsın bu pil olayına o belli..
  • yüzde yirmiye düşmedenmi şarj ediyorsun

Lityum pil var alette ama alette sarja tak simgesi çıkmadan sarja takıyorsun ve pilin ömrü azalıyor!
  • quote:

Orjinalden alıntı: yy_061

Göz zevkimi bozamıycam

Peki şunu sorayım bir de:
    Benim cihaz %20 pil kaldı uyarısını 5-10 dakika arayla 2-3 kere veriyor. Sizdekiler de böyle mi?

Bendede aynı herhalde bir sorun yoktur
  • quote:

Orjinalden alıntı: L_O_S_T

yüzde yirmiye düşmedenmi şarj ediyorsun

Lityum pil var alette ama alette sarja tak simgesi çıkmadan sarja takıyorsun ve pilin ömrü azalıyor!

Lityum pillerde hafıza olayı yoktur istendiği zaman istendiği kadar şarj edilebilir.Yanlış bilgi vermeyelim.

Bendede %20 ikazını birkaç kez veriyor kafana takma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    İphone X batarya değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplar için sağolun arkadaslar.
  • hocam 2 aydır kullanıyorum 2 gunde bır sarj edıyorum bence pılı az gıdıyor ıphone alıcaktım onunda pılı boyledır dıye gozum korktu
  • Yanlız pilin ömrünü uzun tutmak için arkadaşım hafıza ile ne alaka
  • quote:

Orjinalden alıntı: L_O_S_T

YaLNız pilin ömrünü uzun tutmak için arkadaşım hafıza ile ne alaka

Hafızadan kastettiğim örneğin Nikel Cadmiyum pilimiz var.Onu hep yarısı bitince şarj ediyoruz diyelim.İlk birkaç seferde pil normal performans gösterir ancak bunu sürekli hale getirirsek pil artık dahada çabuk biter.%50yi 0 olarak kabul eder.Benim kasıtettiğim Lityum pilleri isterseniz sürekli %20si bitince şarj edin o sürekli %100performansı gösterecektir.Uzun süre dayanacaktır.

• Aynı sorunu bende yaşıyorum ve yardım bekliyorum her ne kadar hortlatmış olsamda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.