Şimdi Ara

ipod touch 3.0 jailbreak sorun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar,tam jailbreak yapıyorum bıttı bıtıcek derken done denen yerde takılıp kalıyor,hiç bişey yapamıyorum dfu modunada duzgun gıdıyorum neden boyle oluyo çaresi nedir,1 gundur ugrasıyorum...

saygılar.

• dfu modundayken redsnow çalıştırdığınızda waiting for reboot kısmında takılı kalıyor.
    Bu yüzden cihazı dfu'ya almadan direk redsnow'u çalıştırın.
    Bir tuşa basmanız gerektiğini söyleyecek, basın.
    Cihazınızı kapatın diyecek. Açıksa kapatın.
    Kapattıktan sonra tekrar bir tuşa basın ve direk dfu moda almaya geçeceksiniz.
    Tuşa basar basmaz üstteki sleep tuşuna basılı tutun. 3 saniye geçtikten sonra home tuşuna da basın, daha sonra saniye bitince üstteki tuştan elinizi çekin ve sadece home tuşuna basılı kalsın . Zaten daha sonra redsnow dfu başarılı uyarısı verecek ve jailbreak işlemi başlayacak bundan sonra bir şey yapmıyoruz kendi kendine oluyor.

Alıntı.http://www.ikaynak.com

Belki işine yarar hocam

• olmadı dostum...done bölümünde takılıp kalıyor,heralde bilgisayara format atıcam
  • hata kodu writefile error 1167 diye veriyor,jailbreak yapıldıktan sonra itunes ve kablo cıkıyor sonra hıc bısey yapamıyorum arkadaslar tekrar tekrar 3.0 ı yukleyıp jailbreak yapmaya calısıyorum cok kotu oldum artık lutfen yardım :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 6 wifi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.