Meraba arkadaslar. Touchima itunesden 3.0 yükledim. Bluetooth gibi yeni özellikler geldi fakat wifiye bı haller oldu sanki. Aynı odada oldugum halde bazen full bazen tek çubuk çekiyor. Hiç kopma yapmıyor ama. Bu nedenle bazen yavaslama dahi oluyor. Neden böyle birsey oluyor acaba. 3.0 ile gelen bir özellik veya sorunmu bu? 3.0 kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. İyi çalısmalar.
evet dostum 3.0 ile ilgili bikaç yerde daha duydum ben bu problemi
Yani iyimi ettim kötümü bu 3.0 yuklemekle anlamadım. Ustunede para verdik iyimi. :) iyi çalısmalar.
hocam bu 3.0 ı yüklemeyelimmi ipodlara ya napsam şaşırdım ?
quote:
Orijinalden alıntı: hellbutcher00096
hocam bu 3.0 ı yüklemeyelimmi ipodlara ya napsam şaşırdım ?
walla istersen yükleme ben de bircok sorun yaşıyorum(mesela wifi cekim gücü bariz azaldı).. ama artıları da war.. örneğin yeni cıkan uygulamalar artık sadece 3.0 firmware e yapılacak eğer sende 3.0 yoksa onlardan mahrum kalıcaksın.. böle de bi durum war işte
bence wifi çekim gücünü gerçek değerde gösteriyor. öncekinde ben 2 veya 1 çubuk olduğunu zor hatırlıyorum. hatta evden (modem 2. katta) sokağa çıkıyorum falan hala full gösteriyordu sonra birden bağlantı kopuyordu. ama 3.0'da modemden uzaklaştıkça düştüğünü görüyorsun.
Bende darkside'a katılıyorum çekim gücünde bir azalma yok. Sadece gerçeği gösteriyor.
evet bu olabilir ben evde modemin yanındada full çekiyordu taa uzaktaki balkondada full çekiyordu kapının önündede yarım çekiyordu 124 mbps kablosuz modem var bilmiyorum napsam 3.0 a geçsemmi geçmesemmi karar veremedim ne gibi değişiklikler oluyor ipodda yazabilirmisiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: hellbutcher00096
evet bu olabilir ben evde modemin yanındada full çekiyordu taa uzaktaki balkondada full çekiyordu kapının önündede yarım çekiyordu 124 mbps kablosuz modem var bilmiyorum napsam 3.0 a geçsemmi geçmesemmi karar veremedim ne gibi değişiklikler oluyor ipodda yazabilirmisiniz ?
Üst mesajda arkadaş yazmış, wifi çekim gücü azalıyor demiş ama bende azalmadı. Bluetooth gibi özellikler geliyor falan.
bluetooth nası oluyor yaw madem bu makinede bluetooth özelliği var niye menüye koymazlar anlamıyorum :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme