Şimdi Ara

İpod touch 3.0 wifi sorunu...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaslar. Touchima itunesden 3.0 yükledim. Bluetooth gibi yeni özellikler geldi fakat wifiye bı haller oldu sanki. Aynı odada oldugum halde bazen full bazen tek çubuk çekiyor. Hiç kopma yapmıyor ama. Bu nedenle bazen yavaslama dahi oluyor. Neden böyle birsey oluyor acaba. 3.0 ile gelen bir özellik veya sorunmu bu? 3.0 kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. İyi çalısmalar.

• evet dostum 3.0 ile ilgili bikaç yerde daha duydum ben bu problemi
  • Yani iyimi ettim kötümü bu 3.0 yuklemekle anlamadım. Ustunede para verdik iyimi. :) iyi çalısmalar.
  • hocam bu 3.0 ı yüklemeyelimmi ipodlara ya napsam şaşırdım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellbutcher00096

hocam bu 3.0 ı yüklemeyelimmi ipodlara ya napsam şaşırdım ?

walla istersen yükleme ben de bircok sorun yaşıyorum(mesela wifi cekim gücü bariz azaldı).. ama artıları da war.. örneğin yeni cıkan uygulamalar artık sadece 3.0 firmware e yapılacak eğer sende 3.0 yoksa onlardan mahrum kalıcaksın.. böle de bi durum war işte
  • bence wifi çekim gücünü gerçek değerde gösteriyor. öncekinde ben 2 veya 1 çubuk olduğunu zor hatırlıyorum. hatta evden (modem 2. katta) sokağa çıkıyorum falan hala full gösteriyordu sonra birden bağlantı kopuyordu. ama 3.0'da modemden uzaklaştıkça düştüğünü görüyorsun.
  • Bende darkside'a katılıyorum çekim gücünde bir azalma yok. Sadece gerçeği gösteriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet bu olabilir ben evde modemin yanındada full çekiyordu taa uzaktaki balkondada full çekiyordu kapının önündede yarım çekiyordu 124 mbps kablosuz modem var bilmiyorum napsam 3.0 a geçsemmi geçmesemmi karar veremedim ne gibi değişiklikler oluyor ipodda yazabilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellbutcher00096

evet bu olabilir ben evde modemin yanındada full çekiyordu taa uzaktaki balkondada full çekiyordu kapının önündede yarım çekiyordu 124 mbps kablosuz modem var bilmiyorum napsam 3.0 a geçsemmi geçmesemmi karar veremedim ne gibi değişiklikler oluyor ipodda yazabilirmisiniz ?

Üst mesajda arkadaş yazmış, wifi çekim gücü azalıyor demiş ama bende azalmadı. Bluetooth gibi özellikler geliyor falan.
  • bluetooth nası oluyor yaw madem bu makinede bluetooth özelliği var niye menüye koymazlar anlamıyorum :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.